Ads Top

Ελευθερία όπως Καρολίνα: Αποκάλυψη ΣΚΑΪ! Ο Μάριος πάει με την Ελευθερίου στην ζούγκλα (vid)


Δείτε τα πλάνα που υπάρχουν και θα προβληθούν στα επόμενα επεισόδια..

Όπως φαίνεται ο Μάριος Πρίαμος άλλα δείχνει μπροστά στην κάμερα, άλλα όμως κάνει από πίσω. Μπορεί στο Survivor All Star όταν η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, εκείνος να μην πήγε να δει ούτε τι έχει συμβεί, ωστόσο, όταν οι κάμερες δεν καταγράφουν, όχι μόνο έχει επαφή μαζί της, αλλά διατηρούν πολύ τρυφερές σχέσεις.




Σύμφωνα με ρεπορτάζ τους Πρωινού μας και του δημοσιογράφου, Νίκου Παρτσώλη, η τραγουδίστρια έχει συγχωρέσει τον πρώην σύντροφο της, για όσα συνέβησαν με την Καρολίνα Καλύβα στην καλύβα και είναι και πάλι ζευγάρι.


Οι τρυφερές στιγμές Πρίαμου - Ελευθερίου στο Survivor All Star



Οι δυο συμπαίκτες και πλέον ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου περνούν πολλές στιγμές μαζί όταν οι κάμερες σβήνουν. Μάλιστα, απομονώνονται στην ζούγκλα μακριά από τους συμπαίκτες τους.



Όταν όμως οι κάμερες ανοίγουν ξανά, Ελευθερία και Μάριος κρατούν μια ουδέτερη σχέση. Δεν μιλάνε πολύ στην παραλία, ενώ και στον πάγκο στα αγωνίσματα έχουν τα τυπικά. Μήπως θέλουν να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Καρολίνας για να ξεκαθαρίσει ο Πρίαμος μαζί της όταν βγει από το παιχνίδι; Ή μήπως μας παίζει όλους;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.