Ads Top

«Αυτός ξέρει!» - Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «τελειώνει» δημόσια τον Ασημακόπουλο (pic)


Η ανάρτηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου που αποκαλύπτει πολλά...

Το βράδυ της Κυριακής (27/2) στο επεισόδιο του survivor all star επικράτησε για ακόμη μια φορά, ο κακός χαμός με τους παίκτες να μην μπορούν έστω και για μια μέρα να μην πάθουν κάτι, να μην τσακωθούν ή να μην προκαλέσουν ίντριγκες.




Βέβαια, οι ίντριγκες έξω από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, είναι περισσότερες, γιατί αποκαλύπτονται πράγματα και γεγονότα από τους παίκτες του ριάλιτι, όπως ο Κώστας Παπαδόπουλος και όχι μόνο.

Μέσα στους παίκτες του survivor all star, που έχουν προκαλέσει ταραχή μετά την αποχώρηση του ήταν ο Κώστας Αναγνωστόπουλος. 

Ο μισθοφόρος που έφυγε από το ριάλιτι επιβίωσης, πολύ νευριασμένος σε καθημερινή βάση σχεδόν κάνει αναρτήσεις, που είτε θα δίνει στεγνά κάποιον παίκτη, είτε θα κάνει από μόνος του spoil.




Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου για τον Ασημακόπουλο



Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, λοιπόν, έκανε ένα insta-story, που αυτή την φορά τα βέλη του κατευθήνθηκαν στον Γιώργο Ασημακόπουλο και πιο συγκεκριμένα στην συνεχή ψήφιση του, στο συμβούλιο του νησιού.

«Στο ζάπινγκ έβαλα λίγο love island & ήθελα να πω κάτι! Ο Ασημακόπουλος θα έπρεπε να ψηφίζεται κάθε φορά! Δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο. Το ξέρει αυτός!», έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.