Ads Top

Survivor Spoiler 23/2: Οι στοιχηματικές μίλησαν - Αυτός είναι το φαβορί για το έπαθλο των 100.000 ευρώ


Είναι ο Σάκης Κατσούλης το απόλυτο φαβορί για νικητής; Δείτε ποια πρόσωπα "βλέπουν" οι στοιχηματικές για τελικό..

Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου άνοιξε η αυλαία για το πιο σκληρό παιχνίδι διαβίωσης που έχει παρουσιαστεί στην ελληνική τηλεόραση. Και μάλιστα, φέτος, αναμένεται να παρακολουθήσουμε τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών, καθώς το survivor 2023 είναι έτοιμο να κατακτήσει το τηλεοπτικό κοινό.




Οι παίκτες βρίσκονται από τις αρχές του χρόνου στον Άγιο Δομίνικο, τα σκηνικά είναι εντυπωσιακά, έχουν προστεθεί δε πολλά νέα παιχνίδια και οι συνθήκες διαβίωσης θα είναι πιο δύσκολες από κάθε άλλη φορά. Στόχος της Acun Medya είναι να «βγει» το ιδανικό αποτέλεσμα, εξάλλου η επιλογή των κορυφαίων παικτών έγινε με γνώμονα την ανταπόκριση που έχουν στον κόσμο.

Τα survivor στοιχηματα δίνουν και παίρνουν. Ήδη έχουν ξεχωρίσει κάποια φαβορί και παρότι το παιχνίδι βρίσκεται ακόμα στην αρχή, αρκετοί παίκτες δείχνουν από νωρίς τις διαθέσεις τους, με στόχο να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.


Survivor 2023 φαβορί



Οι τρεις πρώτες εβδομάδες ανέδειξαν τη δυναμικότητα των παικτών, αλλά και τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί στις δύο παραλίες. Από την ομάδα των «Κόκκινων», φαβορι survivor είναι ο Σάκης Κατσούλης (νικητής το 2021), ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και ο Στάθης Σχίζας από τους άντρες. Στις γυναίκες, η Σταυρούλα Χρυσαειδή παραμένει σταθερή αξία, ενώ αποκάλυψη είναι η Στέλλα Ανδρεάδου, που βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση και φέρνει πολλές νίκες. 



Στο αντρικό κομμάτι των «Μπλε», ξεχωρίζουν ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Ηλίας Γκότσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ ο «φωνακλάς» Τάκης Καραγκούνιας είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με πέρσι, όμως ο έκρυθμος χαρακτήρας του τον εμποδίζει να έχει σταθερή απόδοση.


Survivor 2023 αποδόσεις



Πάμε τώρα στις αποδόσεις για νικητής survivor: Στην ίδια θέση και μεγάλα φαβορί είναι ο Σάκης Κατσούλης, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ενώ λίγο μεγαλύτερη απόδοση βρίσκουμε για τον Στάθη Σχίζα και τον Κωνσταντίνο Βασάλο από τους άντρες. 

Μεγάλο αουτσάιντερ είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, που έχει και τη συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Όσο για τη γυναίκα που αυτή τη στιγμή έχει τη μικρότερη απόδοση, είναι η εντυπωσιακή Στέλλα Ανδρεάδου, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στη δεύτερη θέση.


Survivor 2023 αποχωρήσεις





1η εβδομάδα: Περικλής Κονδυλάτος (Μπλε)

2η εβδομάδα: Ευρυδίκη Βαλαβάνη (Κόκκινοι)

3η εβδομάδα: Καρολίνα Καλύβα (Μπλε)

4η εβδομάδα: Κώστας Αναγνωστόπουλος (Μπλε)

5η εβδομάδα: Σώζων Παλαίστρος Χάρος (Μπλε)

6η εβδομάδα: Κρις Σταμούλης (Μπλε)

Οικειοθελής αποχώρηση: Βρισηίδα Ανδριώτου (Μπλε)

Αποβολή από το παιχνίδι: Κατερίνα Δαλάκα (Κόκκινοι), Ασημίνα Χατζηανδρέου (Κόκκινοι)
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.