Ads Top

Survivor Trailer 23/2: Χαμός με Καραγκούνια και η αποχώρηση που ξαφνιάζει (vid)


Όλα όσα αποκαλύπτονται στο σημερινό trailer..

To Survivor All Star συνεχίζεται σήμερα με ακόμη ένα νέο επεισόδιο που αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω και να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.




Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.


Survivor All Star trailer 23/2: Τέλος ο νούμερο 1 παίκτης – Χαμός με Καραγκούνια



Στο επίκεντρο του σημερινού επεισοδίου αναμένεται να βρεθεί και πάλι ο Νικόλας Αγόρου που θα βρεθεί στο στόχαστρο όπως δηλαδή συμβαίνει από τη πρώτη στιγμή της επιστροφής του στον Άγιο Δομίνικο.



Τάκης Καραγκούνιας, Κωνσταντίνος Βασάλος και Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολιάζουν τις εξελίξεις, κατηγορώντας τον Σπύρο Μαρτίκα για τα όσα έκανε στον Αγόρου, αποκαλώντας τον δειλό!

Μάλιστα, στο νησί επικρατεί η άποψη πως ο Νικόλας Αγόρου χρησιμοποιείται από την ομάδα του, η οποία και θα τον βγάλει στον τάκο σε μια δύσκολη στιγμή.

Από εκεί και πέρα, σήμερα έρχεται ένα άκρως ανατρεπτικό αγώνισμα επάθλου, με τις δύο ομάδες να θέλουν πολύ τη κατάκτηση της νίκης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Την παράσταση για ακόμη μια φορά θα κλέψει ο Τάκης Καραγκούνιας που θα γίνει έξαλλος με τους πανηγυρισμούς των παικτών της κόκκινης ομάδας πάνω από το κεφάλι του, την ώρα που εκείνος αγωνιζόταν.



Φυσικά, το ταξίδι για έναν παίκτη του Survivor τελειώνει σήμερα. Κώστας Παπαδόπουλος, Μελίνα Μεταξά, Αφροδίτη Σκαφίδα και Γιώργος Κόρομι στη πιο δύσκολη μάχη τους μέχρι σήμερα. Ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης;

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.