Ads Top

«Μένουν μαζί στο ίδιο σπίτι γιατί...» - Η αποκάλυψη φίλου Βασάλου-Βαλαβάνη για την σχέση τους (vid)


Έχουν χωρίσει ή είναι μαζί; Φίλος του ζευγαριού αποκαλύπτει τα πάντα και τον λόγο που μένουν μαζί.. 

Οι αποκαλύψεις που έκανε την ώρα που οι ίδιοι ακόμη το κρύβουν




Καλός φίλος της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλο επιβεβαίωσε το χωρισμό τους που κράτησε 5 ολόκληρα χρόνια, ενώ αποκάλυψε και το λόγο που τον πρώην ζευγάρι μένει ακόμη στο ίδιο σπίτι. 

Ο λόγος για τον Κώστα Οικονόμου που παραχώρησε δηλώσει στην εκπομπή του MEGA, μετά την αποχώρηση της δημοσιογράφου από το Survivor All Star.

Μπορεί οι ίδιοι να μην έχουν μιλήσει καθόλου για τη σχέση τους, ωστόσο, μερικές κινήσεις τους είχαν προκαλέσει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι συμβαίνει ανάμεσα τους. 



Όπως για παράδειγμα όταν κατά την αποχώρηση της η Ευρυδίκη πήρε αγκαλιά τον Κωνσταντίνο και του ψιθύρισε στο αυτί τρυφερά λόγια.


Αποκαλύψεις για το χωρισμό Βαλαβάνη - Βασάλου




«Δεν περίμενα με τίποτα την αποχώρηση της Ευρυδίκης. Ήταν σε σημείο που ανέβαινε πάρα πολύ η επίδοσή της. Η αγκαλιά ήταν κάτι φυσιολογικό, ήταν μαζί πέντε χρόνια. Έχουν χωρίσει, δεν έχουν μαλώσει, ούτε τίποτα ακραίο. Φυσιολογικό να υπάρχει ακόμη αγάπη. Η αποχώρησή της ήταν σοκ για τον Κωνσταντίνο, δεν το περίμενε καθόλου. Στην αρχή θα του φανεί περίεργο», ανέφερε αρχικά.



Και συνέχισε: «Δεν είναι εύκολο να βρεις σπίτι στην Αθήνα, οπότε η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος μένουν ακόμη στο ίδιο σπίτι. Είναι ο ένας για τον άλλον, ήταν πέντε χρόνια μαζί. Πολλά χρόνια. Ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση και έχει επέλθει πολύ πριν το Survivor. Τώρα αν θα τα ξαναβρούν από αυτούς εξαρτάται».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.