Ads Top

Πρόβλημα με Χουάνγκ, Σαμασέκου και Ρέτσο στον Ολυμπιακό!


Πολλά προβλήματα στον Ολυμπιακό - Γιατί δεν προπονήθηκαν Χουάνγκ και Σαμασέσκου, πόσο καιρό θα μείνει εκτός ο Ρέτσος..

Εκτός για λίγες ημέρες με πρόβλημα στους προσαγωγούς ο Ρέτσος, γιατί έμειναν εκτός προπόνησης την Παρασκευή Χουάνγκ και Σαμασέσκου, τι γίνεται με Ατρόμητο.




Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για τον «τελικό» με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Μίτσελ να μετράει τρεις απουσίες στη χθεσινή προπόνηση. 

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Ισπανός τεχνικός μίλησε με τον Ινμπόμ Χουάνγκ και τον Τζάτζε Σαμασέκου και αποφασίστηκε εν τέλει να μείνουν εκτός της προτελευταίας προπόνησης, πριν την αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες, με σκοπό να ξεπεράσουν τις ενοχλήσεις τους και να είναι 100% έτοιμοι.



Εκτός έμεινε και ο Παναγιώτης Ρέτσος, ο οποίος αναμένεται να μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα, καθώς έχει πρόβλημα στον προσαγωγό. Σημείο το οποίο τον «ενοχλούσε» και πριν τον αγώνα Κυπέλλου με τον Αρη.

Από εκεί και πέρα, στο πρόγραμμα της Παρασκευής ο Μίτσελ δεν άνοιξε τα χαρτιά του, αναφορικά με το τι θέλει να κάνει στην επίθεση. Διότι όλοι πλέον περιμένουν από τον Ισπανό να πει τι θα κάνει με τα δεκάρια.

Εάν θα χρησιμοποιήσει και τους τρεις (Χάμες, Μπιελ, Φορτούνη) ή εάν θα αποφασίσει να βάλει στο κόλπο της 11άδας κάποιον των εκ των Μασούρα ή Γκάρι Ροντρίγκες, ώστε να έχει έναν καθαρό εξτρέμ στο αρχικό σχήμα. Χθες, στην επιθετική τακτική, είχε όλους τους επιθετικούς μαζί και δεν άνοιξε τα χαρτιά του.



Οι προθέσεις του 59χρονου τεχνικού αναμένεται να αποκαλυφθούν σήμερα το απόγευμα, στην προπόνηση στην οποία θα ξεκαθαριστεί και το τι μέλλει γενέσθαι με του Σαμασέκου και Χουάνγκ. Οι οποίοι, πάντως, το πιθανότερο είναι να βρίσκονται κανονικά στην αποστολή για το Περιστέρι.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.