Ads Top

Survivor - Μπο: Το Twitter ξεσαλώνει για την προδοσία Καρολίνας σε Μπο - «Το νέο τραγούδι θα λέγεται..»


Μετά την συνέντευξη του Μπο στο Twitter έχει στηθεί λαϊκό δικαστήριο για την Καρολίνα και τον Μάριο Πρίαμο - Δείτε τι γράφει ο κόσμος.. 

Το Survivor All Star φαίνεται πως έχει αρχίσει να εξελίσσεται σε... ακραίο ριάλιτι του έρωτα, μετά και την αποκάλυψη του ειδυλλίου ανάμεσα σε Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα, τη στιγμή που η δεύτερη είχε σχέση, όπως λένε τουλάχιστον, με τον Μπο που είναι έξαλλος.




Δε θα μας έκανε καμία εντύπωση, φυσικά, να πρόκειται για άλλο ένα παιχνίδι της παραγωγής για τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα πολύ άσχημο παιχνίδι στον τραγουδιστή. Όλες αυτές οι εκελίξεις, φυσικά, δε θα μπορούσαν να μη σχολιαστούν.


Survivor All Star: «Θυελλώδεις» οι αντιδράσεις στο Twitter για την νέα σχέση στο νησί





Το Twitter, που πάντοτε τοποθετείται για όσα συμβαίνουν στο ριάλιτι, ξεσάλωσε αυτή την φορά για χάρη του ζευγαριού, που πρόδωσε όχι μόνο τον Μπο, αλλά και την κοπέλα που βρίσκεται στην Ελλάδα ως σχέση του Μάριου.

Οι αναρτήσεις... δίνουν και παίρνουν, είτε στηλιτεύοντας την παράνομη αυτή σχέση ανάμεσα σε Μάριο και Καρολίνα είτε με το να είναι απλώς χιουμοριστικές. Για όσους το πήραν σοβαρά, άρχισαν οι συγκρίσεις με τη στάση άλλων παικτών στο παιχνίδι σε παρόμοιες περιπτώσεις, δείχνοντας και τις προτιμήσεις του κοινού με αυτό τον τρόπο.




ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.