Ads Top

Survivor Spoiler 9/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία;


Μπλε ή Κόκκινη; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Δείτε τι λέει η πρώτη διαρροή..

To Survivor All Star είναι εδώ και πλέον μπαίνουμε στους ρυθμούς του αγαπημένου μας ριάλιτι επιβίωσης!




Χτες Κυριακή (08/01) είχαμε το πρώτο αγώνισμα, που μαζί με έπαθλο είχε και ασυλία, με τους κόκκινους να κερδίζουν τους μπλε και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει τους νέους κανόνες στις ασυλίες!

Ο παρουσιαστής νακοίνωσε τους κανονισμούς με τους οποίους ξεκινά το Survivor All Star για Κόκκινους και Μπλε και η πρώτη αλλαγή σε σχέση με όσα γνωρίζαμε έως τώρα έχει να κάνει με τις ασυλίες και τις υποψηφιότητες προς αποχώρηση. Κάθε εβδομάδα θα διεξάγονται τρεις αγώνες για κατάκτηση ασυλίας, Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Όπως είπε ο Γιώργος Λιανός, η ομάδα που θα χάνει δύο ασυλίες, στο Συμβούλιο του Νησιού θα πρέπει στη δεύτερη ήττα της να αναδείξει δύο υποψηφίους προς αποχώρηση.



Αυτό σημαίνει ότι κάθε Τρίτη στην ψηφοφορία που θα λαμβάνει μέρος το τηλεοπτικό κοινό θα υπάρχουν τουλάχιστον 4 υποψήφιοι για αποχώρηση και αυτό κάνει αυτομάτως το ενδιαφέρον των τηλεθεατών να εκτινάσσεται στα ύψη.

Δεύτερη σημαντική αλλαγή στη διαδικασία διεξαγωγής των αγωνισμάτων για την κατάκτηση της ασυλίας, ότι σε αυτή τη φάση -τουλάχιστον- δεν προβλέπουν οι κανονισμοί τη διεξαγωγή αγωνίσματος για κατάκτηση ατομικής ασυλίας.

Χτες λοιπόν, μετά την πρώτη χαμένη ασυλία για τους μπλε, είχαμε και τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, που αυτός ήταν πανηγυρικά ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος δεν πήρε μόνο την δική του... ψήφο! Ποιος ή ποιοι θα πάρουν σειρά σήμερα; Θα κριθεί από το νικητή της ασυλίας. Πάντως αν οι μπλε δεν θέλουν να δώσουν άλλο υποψήφιο θα πρέπει να κερδίσουν τόσο σήμερα όσο κι αύριο!

Στο σημείο αυτό να θυμήσουμε ποιες είναι οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κόκκινη ομάδα

Νίκος Μπάρτζης
Στέλιος Χανταμπάκης
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Στάθης Σχίζας
Αφροδίτη Σκαφίδα
Κώστας Παπαδόπουλος
Κατερίνα Δαλάκα
Σπύρος Μαρτίκας
Σάκης Κατσούλης
Ευριδίκη Βαλαβάνη
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Μάριος Πριάμος Ιωαννίδης
Ελένη Χαμπέρη

Μπλε ομάδα

Ηλίας Μπόγδανος
Στέλλα Ανδρεάδου
Κωνσταντίνος Βασάλος
Ηλίας Γκότσης
Τάκης Καραγκούνιας
Περικλής Κονδυλάτος
Καρολίνα Καλύβα
Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Γιώργος Ασημακόπουλος
Βρισηίδα Ανδριώτου
Κώστας Αναγνωστόπουλος
Εύη Σαλταφερίδου
Μελίνα Μεταξά




Survivor spoiler 09/01: Ποια ομάδα κερδίζει τον δεύτερο αγώνα ασυλίας;



Από τα πρώτα πλάνα βλέπουμε πως και σήμερα έχουμε έναν τρομερά δύσκολο στίβο μάχης! Ή αλήθεια βέβαια είναι πως οι πίστες αυτές είναι ιδιαίτερα βαρετές προς τους τηλεθεατές αφού για να ολοκληρωθεί ένα ραν περνούν περίπου 5 λεπτά.

Σήμερα λοιπόν θα πρέπει Διάσημοι και Μαχητές να τα δώσουν όλα για την ασυλία! Ποιοι θα τα καταφέρουν; Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες νικητές είναι και σήμερα οι Μπλε!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.