Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 9/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Ποιοι χάνουν σήμερα - Μπλε ή Κόκκινοι;

Αγώνισμα για την 2η ασυλία έχει το Survivor απόψε το μενού και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο πλέον. Η τηλεθέαση παίζει το ρόλο της στο ξεκίνημα και οι πολλές ασυλίες επίσης. Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία την 2η μέρα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ;




Καλά, μιας και το είπα ούτε στο κανάλι του Φαλήρου δεν περίμεναν τέτοια νούμερα τηλεθέασης στην πρεμιέρα του Survivor. Αυτή η εκκίνηση ήταν αυτό ακριβώς που ήθελαν ο Ατζούν και οι συνεργάτες του και να συνεχίσουν δυναμικά και με εκπλήξεις το παιχνίδι.

Πάρτι, αγώνισμα, ασυλία, συμβούλιο και υποψήφιος προς αποχώρηση. Η πρώτη μέρα τα είχε όλα μα όλα στο Survivor All Star. Και η συνέχεια αναμένεται να είναι ανάλογη με τη δεύτερη μέρα να έχει ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα. Δεύτερος αγώνας ασυλίας και από το βράδυ είχατε μια πρώτη πληροφόρηση και το Survivor spoiler για το πώς θα πάνε αυτές οι πρώτες ασυλίες του παιχνιδιού.




Survivor διαρροή 9/1: Μπλε ή κόκκινοι κερδίζουν την ασυλία;



Στο trailer είναι φανερό πως άπαντες είναι εναντίον του Περικλή ενώ γίνεται λόγος και για μπιφτέκες και όχι μόνο. Σημασία έχει τι θα γίνει τη δεύτερη μέρα. Διότι, όσα είδαμε αγωνιστικά είχε τεράστιο ενδιαφέρον για τη συνέχεια. Ειδικά σε ότι αφορά τους στίβους μάχης.

Οι κόκκινοι είναι καλή ομάδα ατομικά, αλλά τα καλά τους ατού θέλουν χρόνο. Μεγάλο χρόνο για να μπορέσουν να βρουν πατήματα και τον εαυτό τους. Αυτό θα τους στοιχίσει στην αρχή και παραλίγο να γίνει και στην πρεμιέρα εδώ που τα λέμε.



Η μπλε ομάδα δεν θα έχει πρόβλημα αυτή τη φορά να πάρει τη νίκη. 

Νικητές της 2ης ασυλίας είναι οι Μαχητές και το αξίζουν είναι η αλήθεια, από όσα μαθαίνω. Αρκετά συσπειρωμένοι και ψυχολογικά καλά έχουν μπει τα μέλη της.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.