Ads Top

Σασμός Επόμενα Επεισόδια: Ξανά μαζί Αργυρώ και Αστέρης


Η Αργυρώ παραδίδεται στον Αστέρη στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός», καταιγιστικές εξελίξεις.. Πώς ο Σταύρος θα βάλει τέλος στην ευτυχία τους..

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.




Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσον αφορά τη συνέχεια όμως, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί ο Σταύρος τινάζει στον αέρα την σχέση Αστέρη – Αργυρώς.


Η Αργυρώ παραδίδεται στον Αστέρη – Ο Σταύρος βάζει τέλος στην ευτυχία τους!





Η Αργυρώ παραδίδεται σιγά σιγά στα συναισθήματά της για τον Αστέρη και οι δυο τους θα είναι και πάλι μαζί συνεχίζοντας να βρίσκονται κρυφά μακριά από όλους.

Όμως ο Σταύρος δε μπορεί να χωνέψει τον χωρισμό του από την Αργυρώ και θέλει να την εκδικηθεί με κάθε τρόπο παίρνοντας και την επιμέλεια του μικρού Πετρή.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης, μην αντέχοντας οτη σκέψη ότι η γυναίκα που αγαπάει βασανίζεται τόσο πολύ, αποφασίζει να πάει στο Ρέθυμνο, στο σπίτι τους, για να βρει τον Σταύρο και να του μιλήσει.



Να του εξηγήσει ότι η Αργυρώ δεν τον απάτησε ποτέ και η προσπάθειά του να της πάρει το παιδί, κατηγορώντας τη για μοιχεία μαζί του, θα αποτύχει στο δικαστήριο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.