Ads Top

Αποφασίζει ο Μπαρτζώκας για Πετρούσεφ!


Ο Φιλίπ Πετρούσεφ χτύπησε στο πρώτο ματς με την Μπαρτσελόνα, η μαγνητική του ήταν «καθαρή» και λίγες ώρες πριν την έναρξη του Game 2 (26/4, 22:00) ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην αναμέτρηση.

Το θετικό της υπόθεσης είναι πως ο Φιλίπ Πετρούσεφ δεν απέκτησε πρόβλημα στο πόδι. Όταν χτύπησε κατά τη διάρκεια του πρώτου αγώνα του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη κι ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση, δημιουργήθηκε μία κάποια ανησυχία.


Τελικά, λίγες ώρες αργότερα, ο... συναγερμός έληξε, καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που υποβλήθηκε ο 24χρονος φόργουορντ/σέντερ των «ερυθρολεύκων» δεν έδειξαν κανένα πρόβλημα. Ούτε στους συνδέσμους, ούτε στα οστά, ούτε πουθενά αλλού. Πράγμα που σημαίνει ότι άμεσα θα είναι διαθέσιμος, αλλά το θέμα είναι αν το «άμεσα» αφορά στο Game 2.

Οι Πειραιώτες, το βράδυ της Παρασκευής (26/4, 22:00), φιλοξενούνται και πάλι από την Μπαρτσελόνα στο Palau Blaugrana και μετά τη νίκη τους στην πρεμιέρα των Playoffs της Euroleague θα ήθελαν ιδανικά να κάνουν το 2-0 και ακολούθως να αναζητήσουν μία νίκη στα δύο ματς του ΣΕΦ που θα τους οδηγήσει στο Final Four του Βερολίνου.




Σε αυτή την προσπάθεια ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είναι δεδομένο πως θα έχει στη διάθεσή του τον Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος ξεκουράστηκε, δεν πιέστηκε στην χθεσινή προπόνηση, συμμετείχε στο πρωινό χαλάρωμα χωρίς να έχει πρόβλημα και δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί. Ακόμα βέβαια, η κατάσταση δεν έχει ξεκαθαρίσει και ο προπονητής του Ολυμπιακού ουσιαστικά θα αποφασίσει λίγο πριν το τζάμπολ αν τον ενεργοποιήσει ή όχι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.