Ads Top

Survivor Spoiler 2/1: Βόμβα! Τελικό ραντεβού Acun - Γιώργου Αγγελόπουλου για Survivor All Star


Αποκάλυψη από τον ΣΚΑΪ - Όλα όσα ειπώθηκαν - Ύστατη προσπάθεια για το ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΑΜ..

Θυμάστε πως σας έλεγα πως θα αναφέρουμε αναλυτικά τους λόγους που ο Ντάνος δεν θα πάει στο Survivor All Star; Δεν το κάναμε αυτό τόσο καιρό, διότι δεν είναι βέβαιο ακόμα ότι αυτή η ιστορία έχει «ναυαγήσει» οριστικά. Υπάρχουν μερικές αμυδρές ελπίδες να είναι μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ο Γιώργος Αγγελόπουλος.




Μπόλικο… ιντερνετικό μελάνι έχει χυθεί για τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τις πιθανότητες να πάει στο Survivor All Star. Η αλήθεια είναι πως ο Ντάνος θα αλλάξει την τηλεθέαση εντελώς. Θα μιλάμε για εκτόξευση. Το αρχικό πρόβλημα ήταν το ποσό για κάθε εβδομάδα που ήταν φιξ.

Αυτό να ξέρετε δεν αλλάζει για κανέναν παίκτη, προκειμένου να υπάρχει και ισορροπία ανάμεσα σε όσους θα δώσουν το παρόν. Διότι, μέσα στο παιχνίδι έπαιξαν και τέτοια σκηνικά στις ψηφοφορίες. Ή ακόμα και δωροδοκίες όπως κατήγγειλαν κάποιοι παίκτες.



Η αμοιβή κάθε παίκτη, λοιπόν, έχει οριστεί στις 5.000 ευρώ για κάθε εβδομάδα που θα μείνουν μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα ισχύσει για όλους απαρέγκλιτα. Αυτό από την άλλη, δεν σημαίνει πως εμποδίζει την Ατζούν media να κάνει συμφωνίες για φιξ ποσά, έξτρα σαν μπόνους, στους παίκτες. Πριν καν μπουν στο παιχνίδι (με τους απαραίτητους όρους στο συμβόλαιο ασφαλώς).

Επειδή δεν μπορώ να αναφέρω παραπάνω, θα πω πως το θέμα με τον Ντάνο δεν ήταν τόσο το οικονομικό. Όχι πως δεν υπήρχε, ή δεν υπάρχει, μια κάποια απόσταση, αλλά αυτά προσπερνιούνται. Άλλα είναι τα ζητήματα με τον Ντάνο.


Survivor spoiler – Τελικό ραντεβού Ατζούν με Ντάνο



Η πληροφορία πως θα γίνει μια συνάντηση του Ατζούν με τον Ντάνο για να μπει αργότερα στο παιχνίδι υπήρχε εδώ και καιρό. Η συνάδελφος στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά ανέφερε πως: «Ο Ατζούν θα έχει συνάντηση με τον πιο δυνατό παίκτη». Απέφυγε να κάνει χρήση του ονόματος. Ας μην ξεχνάμε πως stand by είναι πολλοί παίκτες και βάσει στατιστικών από τους πλέον δυνατούς παίκτες είναι και ο Άρης Σοϊλέδης.



Από εκεί και πέρα υπάρχει μια συνάντηση που είναι να γίνει, πράγματι. Ο Ντάνος στη συνείδηση του κόσμου είναι ήδη ο καλύτερος παίκτης που πέρασε από τα ελληνικά Survivor. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε αν θα μπορεί ανάμεσα στους καλύτερους να είναι ο ίδιος, σχεδόν ανίκητος, παίκτης. Να κάνει εκείνα τα… παλαβά που κέρδιζε άπαντες σχεδόν μόνος του. Την πρόκληση είναι που αναζητά, αλλά και τις κατάλληλες συνθήκες.

Δεν είμαι βέβαιη, πόσο μπορεί να βγάλει αυτή η συνάντηση και θα γίνει η ανατροπή. Το οικονομικό παίζει ρόλο, όπως και ο ρόλος που θα έχει ο ίδιος. Τα σενάρια είναι πολλά, ο Ατζούν τον θέλει ως παίκτη μέσα στο παιχνίδι. Πριν από κάτι μέρες είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να πάει Άγιο Δομίνικο και ο Γιώργος Λιανός…
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.