Ads Top

Ανθή Βούλγαρη: Ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε με τον Πέτρο Ιακωβίδη στο «Σπίτι με το Mega» (vid)


Με αστραφτερό look όπως δεν την έχουμε ξαναδεί η παρουσιάστρια του MEGA - Δείτε τι τραγούδησε μαζί με τον Πέτρο Ιακωβίδη

Το βράδυ του Σαββάτου (10/12) η εκπομπή «Σπίτι με το Mega» ήταν αφιερωμένη στον Πέτρο Ιακωβίδη. Στην βραδινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά βρέθηκε και τραγούδησε όλες του τις επιτυχίες, ο τραγουδιστής με την πιο όμορφη στιγμή της βραδιάς, όταν ερμήνευσε ένα τραγούδι με την αδελφή του.




Από το πλάϊ του δεν έλειπαν φυσικά, φίλοι και γνωστοί. Η Ανθή Βούλγαρη που είναι και κουμπάρα του Πέτρου Ιακωβίδη ανέβηκε στην σκηνή και τραγούδησε μαζί του το «Σ' αγαπάω σου φώναξα».


Η στιγμή που ανέβηκε η Ανθή Βούλγαρη στην σκηνή και τραγούδησε με τον Πέτρο Ιακωβίδη



Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε ο Πέτρος Ιακωβίδης τη νύχτα του Σαββάτου προκειμένου να συναντήσει την Ρούλα Κορομηλά και να προσφέρει ένα πρόγραμμα γεμάτο κέφι στο τηλεοπτικό κοινό. Οι μεγαλύτερες δικές του επιτυχίες αλλά και αγαπημένα κομμάτια συναδέλφων του σε πρώτο πλάνο!

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μάλιστα, αρκετές ήταν οι εκπλήξεις που δέχθηκε ο όμορφος καλλιτέχνης ενώ στο πλατό έδωσαν από την αρχή το παρών η μητέρα του, η αδελφή του και η κουμπάρα του, Ανθή Βούλγαρη.




Εκφράζοντας με θέρμη την αδυναμία που έχει στα τραγούδια του Πέτρου Ιακωβίδη, τα οποία τιμάει δε δεόντως κάθε πρωί στον αέρα της ενημερωτικής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA, η γοητευτική δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, που πρόοσφατα είχε προβεί σε μια σπάνια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή δεν δίστασε να πιάσει με στιλ και χάρη, για λίγο, το μικρόφωνο και να ερμηνεύσουν μαζί ένα ντουέτο!



Ο λόγος για την μεγαλύτερη επιτυχία του τραγουδιστή, «Σ’ αγαπάω σου φώναξα» την οποία και ερμήνευσαν με κέφι και πολλά χαμόγελα ξεσηκώνοντας το Σπίτι με το MEGA. «Αυτό σημαίνει παρουσιάστρια! 

Ακομπλεξάριστή και μπράβο για όλο αυτό, μπράβο» αναφώνησε ενθουσιασμένη η Ρούλα Κορομηλά.


O Πέτρος Ιακωβίδης ετοίμασε μια ξεχωριστή βραδιά με κέφι και ανεβαστική διάθεση για το Σπίτι με το MEGA. 



Δεν μπορούσε να λείπει από το ρεπερτόριο της βραδιάς και η αγαπημένη επιτυχία, «Ξημερώματα» που ανέβασε την ένταση στην βραδινή εκπομπή.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.