Ads Top

Μαίρη Συνατσάκη: Η πρώτη ανάρτηση με την κόρη της, το «ευχαριστώ» σε γιατρό και μαίες και τα «διάσημα» σχόλια


Λάμπει από ευτυχία η Μαίρη Συνατσάκη - Δεν υπήρξε διάσημος της ελληνικής showbiz που δεν άφησε ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη..

Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό, το ευχαριστώ στον γιατρό και στις πολύτιμες μαίες.




Στην πρώτη ανάρτηση της Μαίρης με το μωρό, σχολίασαν όλοι μα όλοι. Από τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και την Εβελίνα Παπούλια μέχρι την Αθηνά Οικονομάκου και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί. 

Ενδεικτικά:






Τη Δευτέρα 5/12 η Mairiboo έφερε στον κόσμο το πρώτη παιδάκι



Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τα τελευταία 24ωρα η Μαίρη Συνατσάκη καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι- καρπό του έρωτά της με τον Ίαν Στρατή. Το ερωτευμένο ζευγάρι και ο σύντροφός της Ίαν Στρατής αφού έγιναν γονείς για πρώτη φορά.



«Γέννησε με καισαρική στις 7.25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Έγινε με καισαρική γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν. Της έγινε επισκληρίδιος, το βίωσε, το είδε το μωρό. Αυτή τη στιγμή θηλάζει και είναι όλα τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι πολύ χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη. Ο Ίαν νομίζω συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο συγκινήθηκε νομίζω ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη. Τώρα είναι οι πρώτες στιγμές. Το μωρό μοιάζει και στους δύο. Έχει τα χρώματα και τα γλυκά μάτια της Μαίρης», δήλωσε ο μαιευτήρας Θάνος Παράσχος στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Δευτέρας 5 Δεκεμβρίου.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.