Ads Top

«Άλωσε» και την Πυλαία ο Ολυμπιακός, 68-88 τον ΠΑΟΚ!


Με σπασμένα τα φρένα δίχως αντίπαλο στην Ελλάδα συνεχίζει ο Ολυμπιακός, 9/9 στη φετινή Basket League!

Καταπληκτικός και πάλι ο Ολυμπιακός, συνέτριψε με 88-68 τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι για το 9/9 στη Basket League, πριν από την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν στη EuroLeague.




Σαν σε προπόνηση πέρασε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (11/12) από το Παλατάκι. Οι Πειραιώτες συνέτριψαν με 88-68 τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική της Basket League, έκαναν το 9/9 και έδειξαν σε εξαιρετική κατάσταση πριν από την τρίτη διαβολοβδομάδα της σεζόν και τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και με τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έδωσε μία περίοδο στον Τόμας Γουόκαπ, δύο στους Κάναν - Φαλ, κάτι περισσότερο στους Παπανικολάου - Βεζένκοβ και είδε την ομάδα του σοβαρή, συνεπή και ανταγωνιστική σε όλο το σαραντάλεπτο. 4-0 εντός και 5-0 εκτός έδρας για τους Πειραιώτες, στο 5-4 έπεσε ο ΠΑΟΚ που γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα του. 



Ο Άρης Λυκογιάννης δεν είχε τον Τζέιλεν Ράιλι και πλην του καταπληκτικού Γιανίκ Φράνκε, ουδείς ήταν πραγματικά έτοιμος γι' αυτή την αναμέτρηση.

Αϊζέια Κάναν (17 πόντοι, 4/5 δίποντα, 3/7 τρίποντα), Σάσα Βεζένκοβ (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ) και Λαρεντζάκης - Μπόλομποϊ ήταν αυτοί που ξεχώρισαν, αν είχε λείψει και μία ένταση 2:12 πριν από το φινάλε ανάμεσα στον Τσιακμά και τον Πάπας, όλα θα ήταν άψογα στο κατάμεστο Παλατάκι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.