Ads Top

Επώνυμος, χωρισμένος με παιδιά: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Δήμητρας Αλεξανδράκη;


Γύρισε σελίδα στη ζωή της η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Η αποκάλυψε που έκανε πρωινή εκπομπή σήμερα..

Της αποκαλύψεως το πρωί της Τρίτης 27/12 στον αέρα του Happy Day! 




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν την απόφαση της Δήμητρας Αλεξανδράκη να κλειστεί σε μοναστήρι για τις γιορτές και κουβέντα στην κουβέντα αποκάλυψαν πως μετά τον χωρισμό της έχει βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα σε... επώνυμο άντρα!

Η αλήθεια είναι πως η Δήμητρα μετά τον χωρισμό της ήταν συντετριμμένη και επέλεξε μάλιστα να μετακομίσει από το επί χρόνια σπίτι της στον Διόνυσο γιατί όλα της θύμιζαν στον πρώην. Από τότε, λοιπόν, φαίνεται πως βλέπει διαφορετικά την ζωή.




Ερωτευμένη ξανά η Δήμητρα Αλεξανδράκη;



«Κάποιες πληροφορίες μου είπαν ότι το τελευταίο διάστημα κάπου εμφανίστηκε με κάποια καλή παρέα. Δεν ήταν τόσο φιλικό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα της εκπομπής ενώ μετά τον λόγο πήρε η Σταματίνα συμπληρώνοντας:

«Είναι κι εκείνος ένας πολύ γνωστός άνθρωπος από ότι λένε οι πληροφορίες έχει χωρίσει εδώ και κάποιο καιρό με την επί πολλά χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του αλλά δεν το έχουν παραδεχθεί ακόμα. Μπορεί να υπάρχει και κάτι, να πλανάται κάτι στον αέρα. 



Το να υπάρχει μια ωραία σχέση και να σε συνδέουν με την Δήμητρα Αλεξανδράκη μόνο τιμητικό το βρίσκω, καθόλου κακό».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.