Ads Top

Survivor - Κωνσταντίνος Βασάλος: Ο Βασάλος «τρολάρει» το Survivor All Star με δικό του trailer (vid)


Το...πραγματικό trailer για την συμμετοχή του στο Survivor All Star - Δείτε το βίντεο που δημιούργησε και προκάλεσε θύελλα σχολίων..

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μετά την νίκη του στο Asia Express, πήρε θέση για το Survivor All Star, που μπορεί να τον δούμε να κερδίζει, ποιος ξέρει. 




Ο personail trainer, που ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, θέλοντας να δείξει στους ακόλουθους του την αίσθηση του χιούμορ που έχει και το "πραγματικό" trailer του Survivor All Star, που θα έπρεπε να δημοσιευτεί.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος όντας ο πρωταγωνιστής του βίντεο, έδειξε επίσης και την νέα του κόμμωση.


Το "πραγματικό" trailer του Survivor All Star με τον Κωνσταντίνο Βασάλο



Οι προετοιμασίες για το Survivor All Star έχουν μπει στην τελική τους ευθεία και οι περισσότεροι συμμετέχοντες έχουν γίνει ήδη γνωστοί. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για τον Άγιο Δομίνικο και μοιάζει να το διασκεδάζει.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το βράδυ της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Βασάλος θέλησε να τρολάρει τη συμμετοχή του στο Survivor All Star, δημοσιεύοντας το «πραγματικό» τρέιλερ για τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης.



Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, θέλοντας να κάνει χιούμορ, αναφέρει, μεταξύ άλλων, πώς έχει καιρό να συμμετάσχει σε κάποιο ριάλιτι, ενώ χαρακτήρισε τον εαυτό του και «Power of Love» δείχνοντας στο βίντεο στιγμιότυπο από το πάρτι της ένωσης του πρώτου Survivor, με το φλερτ που είχε με την Τουρκάλα παίκτρια.


Τα σχόλια της Έλενας Χριστοπούλου για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και το trailer



Το πρωί της Πέμπτης 22/12, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, που σε καθημερινή βάση τώρα ειδικά που πλησιάζει η έναρξη του νέου κύκλου του Survivor αναφέρονται στις εξελίξεις, μίλησαν για το trailer και την σχετική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Βασάλου, που τον μεταμόρφωσαν σε... αγρότη.

Η Έλενα Χριστοπούλου δεν μπορούσε φυσικά να το αφήσει ασχολίαστο, αν σκεφτεί κανείς μόνο το επάγγλεμα της και την εξωτερική εμφάνιση του παίκτη, που θα τον δούμε στο ριάλιτι επιβίωσης μαζί με άλλους που έκλεισαν πριν από λίγες μέρες.



Η γνωστή μάνατζερ μοντέλων αναφέρθηκε στο σώμα και την ομορφιά του, λέογντας ότι είναι κρίμα με τέτοιο κορμί και πρόσωπο να τον βάζουν να κάνει το αγρότη με ρούχα και να τον κρύβει ένα αυτοκίνητο. Είναι γνωστό βέβαια, ότι ο Κώνσταντίνος Βασάλος είναι personal trainer, κάτι που έχει ώς αποτέλεσμα να έχει ένα καλύγραμμο και όχι μόνο κορμί.

«Με τέτοιο κορμί, να τον βάζουν να φωτογραφίζεται με ρούχα, ε αν είναι δυνατόν δηλαδή, εγώ το λέω, από άποψη επαγγελματική», είπε αυτό και γέλασε στην συνέχεια η Έλενα Χριστουπούλου.

Στην συνέχεια, η Φαίη Σκορδά, είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα μας είναι το τι ρούχα θα φορούν οι παίκτες του Survivor».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.