Ads Top

Σταυρούλα Χρυσαείδη: 10 πράγματα που δεν ήξερες για την παίκτρια του Survivor


Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Σταυρούλα Χρυσαείδη που αποχώρησε από το Survivor..

Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη; Η Σταυρούλα Χρυσαείδη γεννήθηκε το Δεκέμβριο του 1996 στην Αθήνα. 

Ασχολήθηκε από μικρή με τον αθλητισμό κάνοντας τα πρώτα της βήματα στην ενόργανη γυμναστική τελικά όμως την κέρδισε ο στίβος. 

Σπούδασε στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια ναυαγοσωστικής. Ασχολείται με τον στίβο τα τελευταία 15 χρόνια.





Έρχεται στο Survivor για να ανακαλύψει μία νέα πλευρά του εαυτού της, κάποια άλλη πτυχή της προσωπικότητάς της που ακόμη δεν έχει ανακαλύψει. H ομάδα των «Μαχητών» έχει πλέον 10 μέλη και τα δεδομένα για μία ακόμα φορά αλλάζουν. Η Θωμαΐς, ο Σπύρος, ο Ανδρέας αλλά και άλλοι παίκτες της ομάδας προσπαθούν να αναλύσουν τη στρατηγική της Ευρυδίκης. Ο Γιώργος Κατσαούνης από την άλλη βάζει στο επίκεντρο της συζήτησης τη στάση της Μυριέλλας.



Πόσο αλλάζουν οι υποομάδες των «Διάσημων» μετά την αποχώρηση του Σάκη Αρσενίου;

Μπλε και Κόκκινοι μπαίνουν στο στίβο μάχης για το έπαθλο. Και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν την εβδομάδα τους με νίκη. Σε αυτό τον αγώνα επάθλου όμως ένας θα είναι ο νικητής. Το βράδυ οι δύο ομάδες δίνουν το πιο διασκεδαστικό ραντεβού στα «παιχνίδια της Καραϊβικής»!

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι 26 ετών, έχει τελειώσει τη Γυμναστική Ακαδημία και το 2019 είχε κατέβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου και αγωνίστηκε στο στιπλ – είναι αγώνισμα με εμπόδια φυσικά και λίμνη – όπου και κατέγραψε χρόνο 10.30.49.


 

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον επίσης αθλητή Παναγιώτη Τριβιζά με τον οποίο έχουν κάνει και κάποιες κοινές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.Σταυρουλα Χρυσαειδη: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Instagram και η είσοδος στο Survivor


Σταυρουλα Χρυσαειδη: Ποια είναι η Σταυρούλα Χρυσαειδή – Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αθλήτρια που ετοιμάζεται να κάνει δυναμική είσοδο στο Survivor στην ομάδα των Μαχητών


Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι 26 ετών. Γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου του 1996 στο Μιλάνο της Ιταλίας όπως αποκαλύπτει η ίδια στο Facebook. Είναι γυμνάστρια καθώς έχει αποφοιτήσει από την σχολή Τ.Ε.Φ.Α. ΑΘΗΝΩΝ (Εθνική Ακαδημία Φυσικής Αγωγής). Επίσης, είναι και ναυαγοσώστρια έχοντας αποφοιτήσει από τη Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas – Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.


Όνομα: Σταυρούλα Χρυσαειδή


Καταγωγή: Αθήνα – Γεννήθηκε στο Μιλάνο της Ιταλίας


Ηλικία: 26 Ετών


Επάγγελμα: Γυμνάστρια


Κορυφαία της επίδοση στον αθλητισμό καταγραφήκε το 2019 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο στιπλ (αγώνισμα με φυσικά εμπόδια και λίμνη) καταγράφοντας χρόνο 10.30.49.


Σταυρούλα Χρυσαειδή – Instagram


To Instagram προφίλ της αθλήτριας Σταυρούλα Χρυσαείδη είναι @stavroula.chrisaeidi και διαθέτει εντυπωσιακές φωτογραφίες. Ας δούμε μερικές.


Σταυρούλα Χρυσαείδη – Η σχέση και η πρόταση γάμου από τον Παναγιώτη Τριβυζά


Έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας τον προσεχή Σεπτέμβριο με τον αγαπημένο της Πάνο Τριβυζά είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη.




Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.