Ads Top

Πέθανε η Ντίνα Κώνστα


Έφυγε από τη ζωή στα 83 της χρόνια η σπουδαία ηθοποιός Ντίνα Κώνστα.
Το ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας -  Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε το 1938 - Κατέληξε το πρωί της Κυριακής  - Ο ρόλος της ως Ντένη Μαρκορά είχε αγαπηθεί πολύ




Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Σπύρος Μπιμπίλας με ανάρτησή του στα social media.

«Μόλις πληροφορήθηκα από τον πατέρα Συμεων το θλιβερό νέο που θα μας γεμίσει όλους πόνο ! Η πολυαγαπημένη μας, η σπουδαια ηθοποιός, η αγωνιστρια δημοκράτισσα, η πολυτάλαντη συναδελφος και ταυτόχρονα χαμηλών τόνων κι αθόρυβη φίλη μας έφυγε από κοντά μας σήμερα στις 7 το πρωί.. Ντινακι μας , που μας χάρισες τόσες σπουδαίες ερμηνειες στο Θέατρο κι ανεπαναληπτες  δημιουργίες κάθε ειδους στην τηλεόραση θα μας λείψεις πολύ!!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Όπως είπε ο ίδιος στο newsit.gr: «Η Ντίνα μας έφυγε σήμερα το πρωί στις 7. Την είχαν βάλει σε ένα ίδρυμα οι ανιψιές της γιατί είχε άνοια. Ο Θεός να την αναπαύσει».


Ντίνα Κώνστα: Σε ίδρυμα με άνοια η γνωστή ηθοποιός

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση είχε γίνει γνωστή για τη θρυλική τηλεοπτική «Ντένη Μαρκορά», πριν από κάποιο διάστημα. Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», η 83χρονη ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Δύο Ξένοι», Ντίνα Κώνστα, πάσχει από άνοια και εδώ και κάποιο διάστημα βρίσκεται σε ίδρυμα της Αθήνας για ηλικιωμένους. Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, στο πλευρό της βρίσκεται η αγαπημένη της ανιψιά.

Πρόκειται σίγουρα για μία είδηση που προκαλεί θλίψη για τη σπουδαία καλλιτέχνη που από την δεκαετία του ’70 και μέχρι -και πριν από λίγα χρόνια- διέγραψε μια μεγάλη καριέρα, με ανεπανάληπτες ερμηνείες σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Πριν από έναν χρόνο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, η ηθοποιός αποφάσισε με το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού να φύγει από την Αθήνα και το διαμέρισμά της στο Παγκράτι και να μεταφερθεί σε ασφαλές μέρος εκτός Αττικής. Φειδωλή στις απαντήσεις της και μακριά από κάθε είδους δημοσιότητα, η σπουδαία ηθοποιός δε δίστασε τότε να εκμυστηρευτεί για το γεγονός αυτό: «Είναι αλήθεια ότι έχω φύγει από την Αθήνα. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας».


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.