Ads Top

Survivor Trailer 4/7: Οι παίκτες αποχαιρετούν το νησί με συγκίνηση και κλάματα (vid)


Κλάματα και συγκίνηση την τελευταία μέρα στο νησί - Δείτε πως θα αποχαιρετήσουν οι παίκτες το νησί
Τεράστια η συγκίνηση για τους παίκτες του Survivor, που αποχαιρετούν το νησί που πέρασαν τους τελευταίους μήνες και είχαν σα σπίτι.




Survivor trailer 4/7: Αναμφίβολα ένα από τα πιο συγκινητικά επεισόδια αναμένεται να έχουμε απόψε στο Survivor που φτάνει σιγά-σιγά προς το τέλος του.

Όπως βλέπουμε στο trailer που έδωσε ο ΣΚΑΪ στη δημοσιότητα, οι παίκτες θα κληθούν να αποχαιρετήσουν μια για πάντα την παραλία που ήταν το σπίτι τους τόσο καιρό.

Τα λόγια τους πραγματικά δείχνουν πόσο έχουν δεθεί με το νησί αυτό και πόσο δύσκολος είναι ο αποχωρισμός, έχοντας ζήσει εκεί τόσο κακές αλλά και καλές στιγμές, σε όλη την πορεία τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα δε λείπουν τα κλάματα, αφού υπάρχει μεγάλη στεναχώρια που αυτό το ταξίδι φτάνει στο φινάλε του.



Survivor trailer 4/7: Ποιοι θα πάρουν τις δύο τελευταίες ασυλίες!


Τα πράγματα όμως δε θα τελειώσουν έτσι απλά, αφού όπως σας είχαμε αναφέρει και αποκάλυψε και το βράδυ της Κυριακής ο Γιώργος Λιανός, θα έχουμε δύο πολύ σημαντικά αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα οι παίκτες θα μπουν για μία τελευταία φορά στους στίβους μάχης, προκειμένου να κάνουν δικές τους, τις δύο τελευταίες ασυλίες.



Οι δύο παίκτες που τις κατακτήσουν θα πάνε ήσυχοι στην τριάδα του τελικού, ενώ οι άλλοι δύο θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας και ο ένας θα αποχωρήσει με το που αρχίσει το live του ημιτελικού.

Τα νεύρα είναι τεντωμένα σίγουρα πριν το μεγάλο φινάλε το οποίο έρχεται για ακόμα μία χρονιά στο Survivor.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.