Ads Top

Survivor - Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Η καριέρα στο θέατρο και η σχέση με τον Μάρκο Σεφερλή


Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου - Η άγνωστη σχέση της με τον Μάρκο Σεφερλή
Στο Survivor 5, μεταξύ άλλων, απολαμβάνουμε και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η οποία έχει αναδειχθεί σε μια από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες του ριάλιτι επιβίωσης, κάτι που φαίνεται και στην ανταπόκριση του κοινού.



Κατά τη διάρκεια της πορείας της μέσα στο Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου έχει αναφερθεί στη σχέση της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Πολύ σύντομα έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, επιλέγοντας να συγκατοικήσουν στο σπίτι του Κώστα Πηλαδάκη στη Γλυφάδα, ενόψει της καραντίνας που ακολούθησε εκείνον τον Μάρτιο. Έκτοτε, και μέχρι την αναχώρηση της Ναυσικάς για τον Άγιο Δομίνικο, ήταν αχώριστοι.

Ο επιχειρηματίας την στηρίζει τόσο στη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης όσο και στην επαγγελματική της πορεία έξω από το παιχνίδι.




Η πορεία στο θέατρο και... το τρίτο πρόσωπο

Η Ναυσικά, μάλιστα, έχει κάνει και θέατρο. Μία από τις συνεργασίες της ήταν και αυτή με τον Μάρκο Σεφερλή.

Είχε παίξει και στην ταινία «Χαβάη 5-0». Δημοσιεύματα ανέφεραν τότε ότι η Ναυσικά ήταν το τρίτο πρόσωπο στον «χωρισμό» του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά. Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε» τον Δεκέμβριο του 2020 η ίδια ξεκαθάρισε: «Είχε ακουστεί πολλάκις ότι είμαι το τρίτο πρόσωπο στον χωρισμό Σεφερλή -Τσαβαλιά. Ένας χωρισμός που δεν υφίσταται. Είναι πάρα πολύ αστείο γιατί είναι πάρα πολύ φίλοι μου και ο Μάρκος και η Έλενα και ήμασταν και συνεργάτες για πάρα πολύ καιρό. Έχουμε δουλέψει μαζί, έχουμε κάνει περιοδείες σε Γερμανία, σε Κύπρο, κάναμε την ταινία τώρα. Ήταν πολύ αστείο».



Δείτε τι είχε απαντήσει η ίδια


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.