Ads Top

ΠΑΟΚ: Το προφίλ της Γάνδης


Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γάνδη στους «16» του Europa Conference League - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αντίπαλο του Δικεφάλου
Μία ενδιαφέρουσα πρόκληση θα έχουν μπροστά τους οι παίκτες του Λουτσέσκου στο Europa Conference League, αφού μετά την κλήρωση που έγινε ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Γάνδη.



Δίχως αμφιβολία δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για ένα μεγαθήριο, όμως οι Βέλγοι χρειάζονται προσοχή αφού είναι μια ισορροπημένη ομάδα με καλή άμυνα, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά εάν βρει κενούς χώρους στην επίθεση, ενώ διαθέτει και καλούς εξτρέμ.

Τα τελευταία χρόνια η Γάνδη έχει μια καλή παρουσία στην Ευρώπη, ενώ οι βελγικές ομάδες είναι ανεβασμένες τα τελευταία χρόνια, όπως φαίνεται στη βαθμολογία της UEFA. Στο ρόστερ της, όπως θα αναλύσουμε και παρακάτω, ξεχωρίζει ο αριστερός εξτρέμ Τισουντάλι, αλλά και ο παλιός γνώριμός μας, Βάντις Οτζίτζα-Οφόε που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό.



Προπονητής: Χέιν Βανχάζεμπρουκ

O 58χρονος Βέλγος προπονητής έχει συμπληρώσει δύο χρόνια στον πάγκο της ομάδας αφού την ανέλαβε τον Δεκέμβριο του 2020. Σε αυτό το διάστημα τις περισσότερες φορές έχει επιλέξει το 3-4-1-2 και η ομάδα του βγάζει μια ισορροπημένη εικόνα. Φέτος σε 44 ματς μετρά 23 νίκες, 9 ισοπαλίες και 12 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το αστέρι: Ταρίκ Τισουντάλι

Στα 28 του χρόνια διάγει μια από τις καλύτερες χρονιές της καριέρας του. Γεννημένος στο Άμστερνταμ, αλλά διεθνής με την Εθνική του Μαρόκου ο Τισουνταλί αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσεις και φέτος μετρά σε 38 συμμετοχές 19 γκολ και 7 ασίστ.



Τι έχει κάνει φέτος

Η Γάνδη είναι στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο βελγικό πρωτάθλημα και προσπαθεί να πάρει το εισιτήριο για τα playoffs του πρωταθλήματος και να μην οδηγηθεί στα playoffs για το μοναδικό εισιτήριο για το Conference. Έχει αποκλειστεί από την ημιτελική φάση του Κυπέλλου στην έδρα της από την Μπριζ.

Στην ξεκίνησε από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa Conference League. Στον πρώτο γύρο επικράτησε 4-0 στο πρώτο ματς της Βαλερέγκα και προκρίθηκε παρά την ήττα με 2-0 στη ρεβάνς.

Δύσκολη ήταν η πρόκριση και στον δεύτερο γύρο. Το πρώτο ματς στο Βέλγιο έληξε 2-2 απέναντι στην Ρίγα και στη ρεβάνς επικράτησε 1-0.

Στα playoffs έχασε το πρώτο ματς στην Πολωνία από την Ρακόβ με 1-0, αλλά στο Βέλγιο επιβλήθηκε με 3-0 και πήρε την πρόκριση. Στον όμιλο τερμάτισε στην πρώτη θέση, πάνω από τις Παρτιζάν, Ανόρθωση και Φλόρα Ταλίν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.