Ads Top

MasterChef Αποχώρηση Spoiler 25/2: Ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί


Μεγάλη ανατροπή στο MasterChef - Αποχωρεί το απόλυτο φαβορί απόψε
Το MasterChef συνεχίζεται και το σημερινό επεισόδιο αναμένεται να είναι το πιο ανατρεπτικό καθώς μια νέα αποχώρηση είναι προ των πυλών!



Ο παίκτης του MasterChef, Δημήτρης Ταϊρίδης μετά τις αλλαγές που είχε κάνει ήρθαν πολλές εντάσεις στην ομάδα του. Το αποτέλεσμα της ομαδικής δοκιμασίας του ριάλιτι του Star, ήταν απογοητευτικό και οι Μπλε έχασαν. Αιτία το γλυκό της Ελισάβετ που δεν βαθμολογήθηκε καν από τους κριτές γιατί η κρέμα της είχε «κόψει».

Οι ηττημένοι βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και έφτασαν στο σημείο, που ο Δημήτρης έπρεπε να δείξει πού δίνει την ασυλία και ποιον θέτει ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο Δημήτρης έδωσε την ασυλία στον Γιώργο γιατί θεωρεί ότι του αξίζει, ενώ ανέδειξε υποψήφιο προς αποχώρηση τον Βασίλη για αντίστοιχο λόγο.



Οι κόκκινοι τα κατάφεραν και δεν θα έχουν απώλειες αλλά οι μπλε καλούνται να αντιγράψουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πιάτο.Ποιος θα είναι αυτός που θα μαγειρέψει για τελευταία φορά;
Μπορείτε να θεωρείτε σχεδόν βέβαιο ότι από το αποψινό παιχνίδι την πόρτα της εξόδου θα την δει… άντρας! Μάλιστα οι τρεις υποψήφιοι θα ανταγωνιστούν σκληρά μεταξύ τους. Επίσης θα είναι δύο άντρες, εκ των οποίων ο ένας ο Βασίλης όπως ήδη ξέρουμε αφού τον έβαλε στον τάκο ο Δημήτρης. Ποιος θα είναι ο δεύτερος; Μα φυσικά ο Δημήτρης! Οι συμπαίκτες του δεν συγχωρούν τα λάθη που έχει κάνει αλλά κυρίως την συμπεριφορά του που τους φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Έτσι μένει η τρίτη υποψήφια που δεν είναι άλλη από την Βασιλική αφού η Ελισάβετ είναι σίγουρα ασφαλής λόγω της ασυλίας.



Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, η καλεσμένη chef Σταυριανή Ζερβακάκου, φέρνει ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής. Για κάθε διαγωνιζόμενο, η στιγμή της δοκιμασίας είναι «ή τώρα ή ποτέ» και όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.