Ads Top

«Σάρωσε» τα βραβεία ο Ολυμπιακός!


Ο ΠΣΑΠΠ ψήφισε τους καλύτερους της περσινής σεζόν στην 40η γιορτή του, με τον Γιώργο Μασούρα να αναδεικνύεται ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής και τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να αναδεικνύεται καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής.

Η 40ή γιορτή του ΠΣΑΠΠ για την απονομή βραβείων των καλύτερων της σεζόν 2020/21, ολοκληρώθηκε. Καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Super League Interwetten αναδείχθηκε ο Γιώργος Μασούρας, ενώ καλύτερος ξένος ποδοσφαιριστής ψηφίστηκε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα.

Στον Ολυμπιακό κατέληξε και το βραβείο του κορυφαίου προπονητή της περσινής χρονιάς, καθώς καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς. Καλύτερος τερματοφύλακας αναδείχθηκε ο Σωκράτης Διούδης του Παναθηναϊκού. Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε ο Χρήστος Τζόλης, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον ΠΑΟΚ. Το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή, πήγε στον Γιώργο Γιακουμάκη, λόγω της περσινής εκπληκτικής του σεζόν στη Φένλο.

Φυσικά έγιναν και κάποιες ειδικές βραβεύσεις. Ο Βαρέλα βραβεύθηκε για το γεγονός ότι πήρε απολυτήριο Λυκείου στα 34 ετή, ο ΟΦΗ για τη δράση του, όπου στήριξε τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη, που δοκιμάστηκε έντονα. Παράλληλα τιμήθηκε η ομάδα γυναικών του ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα γυναικών του Εργοτέλη πήρε το βραβείο "fair play", το οποίο απονεμήθηκε στη Δανάη Σιδηρά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.