Ads Top

Μαρτίνς: «Όνειρό μου ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον Ολυμπιακό!»


Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στη NOVA μεταξύ άλλων οτί ανάμεσα στους στόχους του είναι η κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αλλά και η συμμετοχή σε έναν ευρωπαϊκό τελικό!

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στη NOVA στο πλαίσιο των βραβείων του ΠΣΑΠΠ ευχαρίστησε την ομάδα και το επιτελείο του, που αναδείχθηκε καλύτερος προπονητής της χρονιάς.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους με τον Ολυμπιακό, που είναι η κατάκτηση μιας ακόμας Super League Interwetten με τους ερυθρόλευκους αλλά όνειρό του είναι να καθοδηγήσει την ομάδα σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στη NOVA στο πλαίσιο των βραβείων του ΠΣΑΠΠ:

Για το βραβείο του: "Ευχαριστώ όλους για τη βράβευση. Είμαι περήφανος και πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ και τους υπόλοιπους προπονητές και τους συγχαίρω. Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στον Ολυμπιακό και την ομάδα, γιατί κατάφερα να το πάρω χάρη και σε αυτούς".

Τους στόχους του: "Θα ήθελα να κερδίσω το πρωτάθλημα για άλλη μία φορά. Φυσικά όνειρό μου είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός με τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Όμως παραμένει ένα όνειρό μας ένας τελικός του Europa. Θα θέλαμε να το κάνουμε για την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους μας".

Για το EURO 2004: "Στην Πορτογαλία δεν πιστεύαμε το 2004 ότι δεν θα κερδίζαμε. Είχαμε μεγάλη ανυπομονησία. Θυμάμαι πως η Ελλάδα έκανε καλύτερο παιχνίδι και νίκησε. Οι Πορτογάλοι όλοι παρά την απογοήτευση είχαν συγχαρεί τους Έλληνες. Συγχαίρω την Ελλάδα".

Για το αν έχουν πάρει το προβάδισμα στο τρέχον πρωτάθλημα, λόγω του +8: "Όχι δεν μπορούμε να το δούμε έτσι. Δεν κρύβουμε πως θέλουμε να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Όλα είναι δυνατά. Και το 2004 η Ελλάδα δεν ήταν φαβορί. Στο πρωτάθλημα υπάρχει ακόμα δρόμος. Πολλά πράγματα θα κριθούν στον β' γύρο και τα play offs. Έχουμε 3 διοργανώσεις που νοιαζόμαστε για αυτές".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.