Ads Top

Οι τελευταίες σκέψεις Μεντιλίμπαρ για την 11αδα με Άστον Βίλα!


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη... μάχη με την Αστον Βίλα και η εκτίμηση για την 11άδα παραμένει για σχήμα με ενισχυμένο κέντρο.

Αντίστροφα πλέον μετράει ο Ολυμπιακός για το μεγάλο ματς της Πέμπτης (22.00, COSMOTE TV) με την Αστον Βίλα στο Villa Park, στον πρώτο ημιτελικό των 2 ομάδων στο Conference League. 



Ένας αγώνας σημαντικότατος με τον Μεντιλίμπαρ και τους παίκτες του να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα.

Ο Βάσκος τεχνικός όλες αυτές τις ημέρες δεν έκανε δοκιμές ουσίες και προσπαθούσε να κρύψει τις τελικές του προθέσεις, κάτι που επεδίωξε να κρατήσει έως το τέλος. Η εκτίμηση πάντως παραμένει πώς ο Ολυμπιακός θα έχει 3 χαφ απέναντι στην Αστον Βίλα το βράδυ της Πέμπτης.



Σε αυτή τη συνθήκη τον πρώτο λόγο για την 11άδα θα έχουν οι Τζολάκης, Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσος και Ροντινέι για την άμυνα, Εσε, Ορτα ή Ιμπόρα με Τσικίνιο για τον άξονα και τριάδα για τη γραμμή κρούσης με Ποντένσε, Φορτούνη και Ελ Καμπί. 

Ο Ιμπόρα πάντως με τον κόουτς Εμερι έχει παίξει 171 αγώνες και με αυτόν προπονητή έχει πάρει και τα τέσσερα Europa του. Άρα τον ξέρει και πολύ καλά. Κατά τα άλλα την αποστολή επί αγγλικού εδάφους αν και δεν θα είναι διαθέσιμοι ακολούθησαν ως γνωστόν και οι Μασούρας, Ντόι και Αμπι.



Οι εκλεκτοί του Βάσκου τεχνικού για το Αστον Βίλα - Ολυμπιακός θυμίζουμε πώς θα είναι οι: Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Έσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Ορτέγα, Πασχαλάκης, Ποντένσε, Κίνι, Παπαδούδης, Τζολάκης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Φορτούνης, Κάρμο, Ροντινέι, Όρτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος και Πρεκατές.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.