Ads Top

Αποχωρεί ο Ουάρντα - Η επόμενη μεταγραφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ!


Η μεταγραφή που ζήτησε ο Ρουμάνος και το "ντόμινο" στο ρόστερ του ΠΑΟΚ - Από που ήρθε πρόταση για Ουάρντα!
Τι συμβαίνει με τον Αιγύπτιο άσο και την πρώτη προσφορά που δέχθηκε, ποιος είναι ο Έλληνας που θα... φέρει τα πάνω-κάτω και ποιον παίκτη θέλει να φέρει ο προπονητής στην Τούμπα.

Ανάμεσα στις θέσεις που ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει ο ΠΑΟΚ να ενισχυθεί άμεσα είναι και αυτή του 10αριού. Το περίεργο στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το γεγονός ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του πέντε παίκτες που θα μπορούσαν να καλύψουν την συγκεκριμένη θέση, όμως για όλους υπάρχουν… θέματα, κάτι που ο Ρουμάνος το ξέρει καλά και για αυτό ζητάει ποδοσφαιριστή.  

Από την μια, μπορεί ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μην ήταν στην Θεσσαλονίκη την προηγούμενη σεζόν, καθώς βρέθηκε δανεικός στον Απόλλωνα Λεμεσού μιας και ο Άμπελ Φερέιρα θεώρησε ότι δεν τον χρειάζεται, όμως ο Ρουμάνος ήταν κάθετος στο θέμα επιστροφής του και όχι άδικα. Στην προηγούμενη θητεία του, την διετία 17-19 ο Σουριναμέζος ήταν από τους παίκτες "κλειδιά", καθώς μέτρησε 72 συμμετοχές, με 13 γκολ και 14 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις δίνοντας πολλές λύσεις. Το πρόβλημα τη φετινή χρονιά είναι το γεγονός ότι ο Μπίσεσβαρ δεν θα μπορέσει να είναι παρών στην προετοιμασία, μιας και βρίσκεται στην εθνική Σουρινάμ για το Gold Cup, ενώ παράλληλα κανείς δεν ξέρει πως θα εμφανιστεί, μιας και έχει μεγαλώσει ηλικιακά.

Ακόμα μια επιλογή που έχει στα χέρια του ο Λουτσέσκου ακούει στο όνομα Αμρ Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος γύρισε στην Θεσσαλονίκη τον περασμένο Ιανουάριο, από τον Βόλο, και στο δεύτερο μισό της σεζόν έβγαλε… μάτια, παίζοντας 27 φορές και σκοράροντας 3 γκολ και δίνοντας 2 ασίστ. Βέβαια ο Ουάρντα και ο Ρουμάνος μόνο καλό παρελθόν δεν έχουν, μιας και στην προηγούμενη κοινή τους παρουσία στην Τούμπα, ο Αιγύπτιος βρέθηκε δανεικός στον Ατρόμητο, αφού προέκυψαν προβλήματα συμπεριφοράς, όπως δηλαδή και στη φετινή προετοιμασία. Μάλιστα η ομάδα του Περιστερίου, γνωρίζοντας καλά το παρελθόν των δύο, έκανε διερευνητική επαφή για τον παίκτη, κυρίως για να δει αν ο Αιγύπτιος θέλει να φορέσει ξανά την φανέλα με το Αστέρι. Δεν είναι κρυφό, πως πρόκειται για τα πολύ αγαπημένα παιδιά  του συλλόγου, έχοντας δείξει εκπληκτικά πράγματα όταν αγωνιζόταν εκεί, έχοντας σε 42 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 9 ασίστ. Το πρόβλημα, όμως αυτή τη φορά, είναι το γεγονός ότι ο Ουάρντα δεν φάνηκε θετικός στο να πάει στον Ατρόμητο, τουλάχιστον στην παρούσα φάση.

Από την  άλλη στο ρόστερ των Ασπρόμαυρων υπάρχει τόσο ο Ελ Καντουρί όσο και ο Σίντζι Καγκάβα. Κι αν για τον Μαροκινό ο Λουτσέσκου έχει θέση στην ενδεκάδα, αλλά όχι στην θέση του 10αριού, τα πράγματα με τον Ιάπωνα είναι αρκετά περίεργα. Ο ποδοσφαιριστής από την στιγμή που βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη, έχει αγωνιστεί μόλις οχτώ φορές, με τα προβλήματα τραυματισμών να είναι αλλεπάλληλα, κάτι που γνωρίζει καλά ο Ρουμάνος. Κανείς δεν γνωρίζει σε τι κατάσταση θα είναι φέτος, πράγμα που κάνει και τον Λουτσέσκου να μην μπορεί να βασιστεί πάνω του.

Τυχερός μέσα από όλα αυτά φαίνεται να είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο 18χρονος θα βρεθεί στην Ολλανδία για την προετοιμασία και σε συνάρτηση με το συμβαίνει με τους συμπαίκτες του είναι πολύ πιθανό να πάρει τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής από όλους τους άλλους στα φιλικά προετοιμασίας. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν παίκτη βγαλμένο από τα… σπλάχνα του ΠΑΟΚ και τις συστάσεις που τον ακολουθούν, από τα μικρά πρωταθλήματα να είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικές. Μένει να δούμε αν ο μικρός καταφέρει να πείσει με το ταλέντο του τον… δύσκολο Λουτσέσκου και πετάξει εκτός ενδεκάδας ποδοσφαιριστές με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία. Πάντως ο Ρουμάνος θα του δώσει τον χρόνο του και όλα θα κριθούν από εκείνον.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.