Ads Top

Η «απάντηση» Χεζόνια στον Παναθηναϊκό!


Ο Μάριο Χεζόνια ζήτησε νέα προθεσμία από τον Παναθηναϊκό για να απαντήσει στην διετή πρόταση που του έχει καταθέσει το «τριφύλλι». Εξετάζουν και Plan B οι νταμπλούχοι Ελλάδας.

Στον Παναθηναϊκό προχωρούν για την υπόθεση του Κροάτη φόργουορντ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή των «θέλω» του Δημήτρη Πρίφτη, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Παππάς, τόνισε πως οι «πράσινοι» έχουν ρίξει όλο το βάρος τους στη συγκεκριμένη υπόθεση και περιμένουν την τελική έκβασή της, για να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους. 

Η πλευρά του Παναθηναϊκού έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Χεζόνια εδώ και 10+ μέρες, η οποία φτάνει τα δύο εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια. Ωστόσο, δεν έχει λάβει ακόμα απάντηση, με τον ατζέντη του να ζητά αλλεπάλληλες διορίες. 
 
Αρχικά, το deadline που είχε ζητήσει ο εκπρόσωπος του παίκτη ήταν μέχρι την Παρασκευή (16/7). Όταν αυτό παρήλθε, ζήτησε επιπλέον 48 ώρες, δηλαδή μέχρι το βράδυ της Κυριακής (18/7), για να δώσει την οριστική απάντηση. Όμως, ούτε την Κυριακή υπήρξαν εξελίξεις, με τον συνεργάτη του πρώην NBAer να ζητά και τρίτη προθεσμία. Για την ακρίβεια, ο μάνατζερ του Κροάτη τόνισε στους «πράσινους» πως ο πελάτης του δεν είναι ακόμα έτοιμος να απαντήσει, καθώς έχει κι άλλες προτάσεις στην αγορά. 

Όπως είναι λογικό, οι διαρκείς αναβολές της οριστικής απάντησης έχουν φέρει ανησυχία στις τάξεις των νταμπλούχων Ελλάδας. Πλέον, στο «τριφύλλι» αρχίζουν να μελετούν και το ενδεχόμενο Plan B, ώστε να μην χάσουν χρόνο αν χρειαστεί να βγουν στην αγορά το προσεχές διάστημα ξανά. 

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να υπογραμμίσουμε πως η μεγάλη επιθυμία όλων στο «τριφύλλι» είναι να παραμείνει στην ομάδα ο «εκρηκτικός» φόργουορντ. Όμως, έχουν περάσει περισσότερες από 10 μέρες από την επίσημη πρόταση και οριστική απάντηση δεν έχει υπάρξει, με τον ατζέντη του παίκτει να συνεχίζει να καθυστερεί την υπόθεση. 

Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν άμεσες επαφές με τον Χεζόνια όλο αυτό το διάστημα. Τόσο οι GMs της ομάδας, δηλαδή ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο Δημήτρης Διαμαντίδης, όσο και ο Δημήτρης Πρίφτης, έχουν μιλήσει τηλεφωνικά μαζί του αυτές τις μέρες. Μάλιστα, στα μέσα της εβδομάδας ο Έλληνας προπονητής είχε μια συζήτηση μεγάλης διάρκειας με τον πρώην παίκτη των Μπλέιζερς, στην οποία του ανέλυσε τον ρόλο που τον προορίζει να έχει την ερχόμενη σεζόν. 

Σε κάθε περίπτωση, γεγονός είναι πως οριστικό «ναι» ή «όχι» δεν έχει υπάρξει και η τρίτη διορία που ζήτησε ο ατζέντης του προκαλεί ανησυχία. 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.