Ads Top

Φουλ για Μπαμπά Ραχμάν ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός έχει ως πρώτο στόχο για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας τον διεθνή μπακ της Τσέλσι, Μπαμπά Ραχμάν, ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός για τον β' γύρο στον ΠΑΟΚ και φουλάρει για την απόκτησή του.

Ο διεθνής Νιγηριανός αριστερός μπακ, εξετάστηκε από τους αρμόδιους του συλλόγου, τέθηκε στα υπόψη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά παρά το καλό του αγωνιστικό "πακέτο", η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του βεβαρημένου ιστορικού του στο σκέλος των τραυματισμών.

Τελικά, έναν μήνα αργότερα ο 27χρονος, ο οποίος μετρά 34 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, ενώ αγωνίστηκε για 90 λεπτά και στον φιλικό αγώνα της 12ης Ιουνίου με την Ακτή Ελεφαντοστού, συμφώνησε να παραχωρηθεί ως δανεικός για τη διάρκεια του β' γύρου στον ΠΑΟΚ. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, αγωνίστηκε συνολικά σε 17 παιχνίδια, πέτυχε ένα γκολ, ενώ ήταν βασικός και στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες στο ΟΑΚΑ.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι όχι απλά ο Μπαμπά Ραχμάν, μετά την επιστροφή του στην ομάδα του Λονδίνου, τέθηκε εκ νέου στα υπόψη των "ερυθρολεύκων", αλλά ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας, με τη σύμφωνη γνώμη του Πέδρο Μαρτίνς, φουλάρουν για την απόκτησή του. Στη διάρκεια του περάσματός του από τον ΠΑΟΚ, τον "τσέκαραν", διαπίστωσαν ότι όντως οι τραυματισμοί που τον ταλαιπώρησαν ανήκουν στο παρελθόν και πλέον βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Ο Μάρτινς θέλει παίκτη με τα χαρακτηριστικά του Μπαμπά

Το αγωνιστικό του προφίλ ταιριάζει γάντι με αυτό που ψάχνει ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού, καθώς διαθέτει όλα τα στοιχεία στα οποία υστερεί ο έτερος αριστερός μπακ της ομάδας Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Ο Μπαμπά Ραχμάν δεν είναι το ίδιο αθλητικός με τον Μολδαβό αμυντικό, αλλά είναι πολύ καλύτερος τεχνίτης με επιθετικές αρετές.

Όχι μόνο πατάει στην αντίπαλη περιοχή, αλλά μπορεί και να σκοράρει. Οι αρμόδιοι του συλλόγου, μέσα από τις κουβέντες με το προπονητικό τιμ κατάλαβαν ότι μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά τον Όλεγκ και να εξελιχθεί σε βασική μονάδα, καθώς δεν του λείπει ούτε η ποιότητα, ούτε η εμπειρία.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που η Τσέλσι απέκτησε το καλοκαίρι του 2016, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά επειδή δεν βρήκε θέση στην ενδεκάδα των "μπλε" πέρασε ως δανεικός, πλην του τελευταίου σταθμού της Τούμπας, από τη Σάλκε, τη Ρεμς και τη Μαγιόρκα.

Συνολικά στην καριέρα του μετρά 163 ματς σε επαγγελματικό επίπεδο, πέντε γκολ και 13 ασίστ. Το συμβόλαιό του με την Τσέλσι, λήγει το επόμενο καλοκαίρι, άρα μιλάμε για προσπάθεια αγοράς του κι όχι για δανεισμό.

Επειδή, ωστόσο, η συγκεκριμένη ομάδα κρατάει πολύ ψηλά τις τιμές, ενώ στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ δεν είχε προβλεφθεί καν οψιόν αγοράς, οι "ερυθρόλευκοι" παλεύουν να βρουν τη χρυσή τομή. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τις απολαβές του αριστεροπόδαρου παίκτη, ο οποίος στο Λονδίνο αμείβεται με πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ "νετ" ετησίως.

Εκείνο, ωστόσο, που μετράει πάνω απ’ όλα είναι πως με υπόδειξη Μαρτίνς ο Ραχμάν Μπαμπά αποτελεί τον βασικό στόχο του Ολυμπιακού για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκομένων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.