Ads Top

Πάει για 3+2 μεταγραφές ο Παναθηναϊκός!


Όλα όσα αποφάσισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς - Ποιοι έρχονται άμεσα, σε ποιες θέσεις θα γίνουν μεταγραφές!
Οι οριστικές εισηγήσεις του Σέρβου προπονητή για την ενίσχυση της ομάδας. Σε ποιες θέσεις έχει ζητήσει παίκτες, πότε προβλέπονται οι εξελίξεις, που θα δοθεί το μεγαλύτερο μπάτζετ!

Στο τέλος της εβδομάδας προβλέπεται να πραγματοποιηθεί η τρίτη μεταγραφική προσθήκη του Παναθηναϊκού την καλοκαιρινή περίοδο, μετά από τους Γιάννη Κώτσιρα και Ρουμπέν Πέρεθ, την ίδια στιγμή που έχουν οριστικοποιηθεί τα θέλω του βαν Γιοβάνοβιτς μετά από την αξιολόγηση του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. 

Ο Σέρβος προπονητής έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού, ενός κεντρικού μέσου με δημιουργικές ιδιότητες που να μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις "8" και "10", προκειμένου να μεταφέρεται η μπάλα στο επιθετικό τρίτο με μεγαλύτερη συχνότητα, ενός εξτρέμ (και υπό προϋποθέσεις δύο εάν αποχωρήσει τουλάχιστον ένας από τους ήδη υπάρχοντες π.χ. Σαβιέρ, Αϊτόρ), καθώς επίσης και ενός επιθετικού.

Επίθεση της ουσίας, η επικείμενη μεταγραφική ενίσχυση θα αφορά τουλάχιστον 3+2 παίκτες, που μπορεί να αυξηθούν μ' έναν ακόμη, εάν οριστικοποιηθεί η σκέψη για απόκτηση τερματοφύλακα για δίδυμο με τον Διούδη. 

Από χρονικής πλευράς είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση, σε τέτοιο βαθμό που στα δύο πρώτα καλοκαιρινά φιλικά αγωνίστηκαν ως στόπερ οι Σερπέζης (κεντρικός μέσος), Ρόμπι και Σιδεράς ενώ στο ματς με την Αλκμάαρ που ήταν εκτός ο Πέρεθ, δεν υπήρχε αμυντικός μέσος στον πάγκο.  

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν τελικές εξελίξεις στο θέμα του στόπερ, για τον οποίο δεν αναμένεται να δοθεί μεγάλο μέρος του μπάτζετ, καθώς έχει εκτιμηθεί ότι με τις επιστροφές Σένκεφελντ, Κουρμπέλη και Πούγγουρα, χρειάζεται μία ακόμη λύση για το ροτέισον των μετόπισθεν. 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι το μεγαλύτερο μπάτζετ θα αφορά τις θέσεις των εξτρέμ, του επιθετικού και του κεντρικού μέσου αντιστοίχως, ενώ οι εξελίξεις στις μεταγραφές -πέραν του στόπερ- αναμένονται τον Αύγουστο. 
ΠΗΓΗ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.