Ads Top

Gazzetta dello Sport: «Μένουν μόνο οι λεπτομέρειες για να υπογράψει ο Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ!»


Έτοιμος να ολοκληρώσει την μεταγραφή «βόμβα» με Τζιοβίνκο ο ΠΑΟΚ!
Η πασίγνωστη ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport στέλνει τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο ένα βήμα από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ!

Σημερινό (26/7) δημοσίευμα των Ιταλών επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportime νωρίτερα και τονίζει πως μένουν μόνο λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Εξασθενεί η πιθανότητα επιστροφής του Σεμπάστιαν Τζοβίνκο στην Ιταλία.

Ο ποδοσφαιριστής είχε προσεγγιστεί από αρκετές ομάδες στις Serie A και B, αλλά θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του εμπειρία μακριά από την Ιταλία.

Το συμβόλαιό του με τον αραβικό σύλλογο Αλ Χιλάλ θα λήξει τον Δεκέμβριο, αλλά το «μυρμήγκι» ήθελε να επιστρέψει για να παίξει στην Ευρώπη, εκτός Ιταλίας.

Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης» αναφέρουν οι συμπατριώτες του 34χρονου επιθετικού.


Το συμβόλαιο Τζιοβίνκο στον ΠΑΟΚ!

Η μεγάλη μεταγραφή του ΠΑΟΚ θα έχει σφραγίδα Λουτσέσκου αν πραγματοποιηθεί - Ποιο θα είναι το συμβόλαιό του στον Δικέφαλο!

Όλα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha Radio 98,9:

** Η ιστορία του Τζιοβίνκο με τον ΠΑΟΚ «τρέχει» πάνω από έναν μήνα. Την έχει αναλάβει ο Ραζβάν Λουτσέσκου και ποντάρει πολλά στην προσωπική τους σχέση. Ο 34χρονος θέλει να φύγει για προσωπικούς λόγους από την Αραβία και εκτιμώ πως αν φύγει από την Αλ Χιλάλ τώρα (έχει έξι μήνες ακόμα συμβόλαιο) θα επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Δικέφαλο και όχι για κάποια ιταλική ομάδα που ενδιαφέρονται.

** Αν έρθει στην Τούμπα ο Τζιοβίνκο, θα πάρει συμβόλαιο 1.2 εκατ. ευρώ και κάποιο σημαντικό bonus υπογραφής. Αλλά η υπόθεση μπορεί να τραβήξει μέχρι τον 15Αυγουστο.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.