Ads Top

Φημολογία για Ολάσα και Ολυμπιακό!


Επανέρχεται και η περίπτωση Ολάσα για τον Ολυμπιακό - Τι αναφέρει το δημοσίευμα!
Ο Ολυμπιακός αναζητά ξανά στην αγορά έναν αριστερό μπακ με τον Λούκας Ολάσα να είναι το πρώτο σενάριο, αν και δεν έχει παρατήσει την υπόθεση Πικέρες.

Ο Ουρουγουανός άσος ανήκει στην Βαγιαδολίδ. Που τον έχει στους υπό παραχώρηση παίκτες. Και ακόμα δεν έχει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Για τον Ολάσα είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν ο Ολυμπιακός.

Μάλιστα φέρεται να είχε κάνει επαφές με την Μπόκα Τζούνιορς, όταν ακόμα είχε τα δικαιώματα του. Πήγε να κάνει το κόλπο σε συνδυασμό με τον Φράνκο Σολδάνο. Που ήταν τότε στην διάσημη ομάδα της Αργεντινής.

Μια δύσκολη περίπτωση ενώ κάποια στιγμή φερόταν να είχε δείξει ενδιαφέρον και η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Ολάσα βρέθηκε στο στόχαστρο της Μπριζ αλλά πριν μερικές μέρες προχώρησε στην απόκτηση άλλου αριστερού μπακ.

Η Βαγιαδολίδ έχει απορρίψει πολλές προτάσεις, μέχρι στιγμής, αλλά περιμένει καθώς δεν είναι στα πλάνα του Πατσετά για τη νέα σεζόν.


Ο Ολάσα πάντως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και αν έκανε την ρελάνς ο Ολυμπιακός μπορεί να άλλαζε το θέμα.

Επίσης στην Γκάνα έγραψαν ξανά για τον Μπάμπα Ραχμάν. Τον αριστερό μπακ της Τσέλσι, που πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ στο δεύτερο 6μηνο της σεζόν.

Μια λύση που αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να είναι ψηλά. Παράλληλα συνεχίζεται να γράφεται στην Πολωνία ο Αρκάντιους Ρέτσα. Ο άσος της Αταλάντα που έχει απασχολήσει και δεν αποκλείεται να ανέβει ψηλά στις προτιμήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.