Ads Top

Σα: «Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα»


Ο Ζοσέ Σα μίλησε στην «O' Jogo» με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο αλλά μίλησε και για τη «μάχη» του ελληνικού πρωταθλήματος.


Συνέντευξη στην «O’ Jogo» παραχώρησε ο Ζοσέ Σα με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Πόρτο για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο 27χρονος τερματοφύλακας ευχήθηκε μεταξύ άλλων τα καλύτερα στην πρώην ομάδα του όσον αφορά το πορτογαλικό πρωτάθλημα ενώ αναφέρθηκε και για τη Super League που είναι πρώτοι οι Πειραιώτες τονίζοντας πως πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά για να πάρουν και πάλι τον τίτλο.

Όσα είπε:

«Ναι βρισκόμαστε στην κορυφή, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα».

Για το εάν η αποχώρηση του συμπατριώτη του, Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ευνόησε τον Ολυμπιακό:

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω αν έχει κάποια συνέπεια ή όχι η αποχώρηση του, αλλά από τότε που αποχώρησε, έχουν αρχίσει και σημειώνουν περισσότερες νίκες».

Για τη φετινή πορεία της πρώην ομάδας του στην Primeira Liga.

«Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Οι ομάδες είναι ισχυρότερες και αυτό είναι καλό. Είμαι δεμένος με την Πόρτο και δεν ελπίζω απλά, αλλά πιστεύω πως δεν θα παραμείνει στην τρίτη θέση».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.