Ads Top

H αποστολή του Ολυμπιακού για Πόρτο!


Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή για το αυριανό ματς με την Πόρτο.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (9/12, 22:00) στο Καραϊσκάκη την Πόρτο για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, με τον Πέδρο Μαρτίνς να ανακοινώνει την αποστολή για το κρίσιμο ματς με τους Δράκους.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης των ερυθρόλευκων ανακοίνωσε τους 22 παίκτες που θα έχει μαζί του για το παιχνίδι με την ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που θα κρίνει την παρουσία του Ολυμπιακού στους «32» του Europa League.

Ο προπονητής των Πειραιωτών δεν θα έχει στη διάθεση του τους γνωστούς απόντες, Ματιέ Βαλμπουενά (τραυματίας), Μπρούμα (τραυματίας), καθώς και τους Αχμέντ Χασάν και Μπρούνο που θα επιστρέψουν από τη νέα σεζόν όπως είχε ενημερώσει η ερυθρόλευκη ΠΑΕ λόγω επιπλοκών από τον κορωνοϊό. Αντίθετα κανονικά διαθέσιμοι για το ματς με την Πόρτο βρίσκονται όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού:

«Με προπόνηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των ομίλων του UEFA Champions League με αντίπαλο την Πόρτο.

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε για τελευταία φορά τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ραφίνια, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Ανδρούτσος, Καμαρά, Πέπε, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Σουντανί, Ελ Αραμπί.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.