Ads Top

Νέα πρόταση της Μπενφίκα για Σεμέδο!


Επιμένει η Μπενφίκα για τον Ρούμπεν Σεμέδο, επέστρεψε με νέα πρόταση στον Ολυμπιακό, μικρή πλέον η διαφορά, που αναμένεται να "κλείσει" το deal. Τι (δεν) παίζει με Τααράμπτ.
Ο Πέπε παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Ρούμπεν Σεμέδο ξεπέρασε τον κορονοϊό, επέστρεψε στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς (ακόμη και) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Το αν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο, για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την ΑΕΚ, εξαρτάται από δύο παραμέτρους. Από το βαθμό ετοιμότητάς του και από τη... Μπενφίκα.
Οι πληροφορίες των Πορτογάλων επιβεβαιώνονται και από άλλες πηγές, καθώς σύμφωνα με νεότερα tips, οι αρμόδιοι της Μπενφίκα κατέθεσαν νέα πρόταση προς τον Ολυμπιακό που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια, από τα 6,5 που πρότειναν αρχικά και έλαβαν αρνητική απάντηση.

Άλλες πηγές υποστηρίζουν ότι η νέα πρόταση φτάνει στα 9 εκατ. ευρώ. Προς αυτή την κατεύθυνση, της μετακίνησης, κινείται πλέον και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, χωρίς να το... φωνάζει. Το φώναξε αρκετό καιρό πριν, σε δηλώσεις του, γεγονός που υποχρέωσε τον ατζέντη του να τον… μαζέψει και να τον επαναφέρει αποκλειστικά στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, οι εξελίξεις φαίνεται να… τρέχουν. Οι "ερυθρόλευκοι" ζητούν 12 εκατομμύρια ευρώ, η νέα προσφορά δεν τους καλύπτει, αλλά η απόσταση έχει μικρύνει σε τέτοιο βαθμό που να είναι εφικτή η χρυσή τομή. Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά την υπόθεση επιμένουν πως το deal θα κλείσει πιθανότητα στα 10 εκατομμύρια, συν δύο ως μπόνους κατάκτησης στόχων. Όλα αυτά, βεβαίως, θα φανούν στο… χειροκρότημα. Στις υπογραφές, αν κι εφόσον φτάσουμε σε αυτό το στάδιο.

Επαναλαμβάνουμε ότι η Μπενφίκα επιδιώκει να τον κλείσει άμεσα, ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον ήθελαν στον τελικό έστω και στον πάγκο για να βοηθήσει αν παραστεί ανάγκη, αλλά το τι τελικά θα συμβεί, θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σεμέδο νιώθει… φευγάτος, άρα δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για δεύτερες σκέψεις. Ποια ομάδα κρατά ποδοσφαιριστή με το ζόρι ακόμη κι αν δεσμεύεται με συμβόλαιο αν το μυαλό του έχει ήδη πετάξει μακριά; Δεν είναι τυχαίο ότι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βγει δειλά – δειλά στην πιάτσα για άλλο κεντρικό αμυντικό, ενώ στην Ελλάδα βρίσκεται έχοντας επιστρέψει από το δανεισμό του και ο Γιασίν Μεριά...

Στο μεταξύ, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαροκινός Τααράμπτ μάλλον δεν θα αποτελέσει μέρος του deal για Σεμέδο, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν στο εξωτερικό, επειδή -πολύ απλά- δεν είναι στις προτεραιότητές του να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν φύγει από τη Μπενφίκα, θα προτιμήσει κάποιον άλλο προορισμό κι όχι τη χώρα μας ο 30χρονος μεσοεπιθετικός.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.