Ads Top

Πάει για μεγάλη μεταγραφή ο ΠΑΟΚ αν προκριθεί στα πλέι οφ!


Αν ο ΠΑΟΚ προκριθεί στα play off του Champions League, θα προχωρήσει σε μεγάλη μεταγραφή - Αναλυτικά το δημοσίευμα της «Live Sport»!
O ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για τη μεγάλη σύγκρουση με την Μπενφίκα στο πλαίσιο του 3ου γύρου των προκριματικών του Champions League.
Αθλητική εφημερίδα υποστηρίζει ότι αν ο «Δικέφαλος» προκριθεί στα play off της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα προχωρήσει σε μεγάλη μεταγραφή.

Πιο συγκεκριμένα η Livesport γράφει: «Σε περίπτωση πρόκρισης του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με νίκη στον αυριανό αγώνα με την Μπενφίκα, θα έρθουν και μεταγραφές από το «πάνω ράφι», αφού τα έσοδα από συμμετοχή στα πλέι οφ είναι 5 εκατομμύρια ευρώ! Το ποσό αυτό δίνει την δυνατότητα επένδυσης, με αγορά μεγάλου παίκτη, αλλά αυτό θα συζητηθεί μετά το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα, γιατί η πιθανή συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ανοίγει την όρεξη για πρόκριση σε ομίλους».

Το αποτέλεσμα της «μάχης» με την Μπενφίκα δεν είναι προδιαγεγραμμένο, αλλά το δημοσίευμα έχει βάση. Ο «Δικέφαλος» ξέρει ότι αν καταφέρει να βρεθεί στα play off, τότε θα έχει μόνο ένα βήμα να κάνει για να φτάσει για πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Αυτό δεν θα έχει μόνο οικονομικά οφέλη, αλλά θα ανεβάσει επίπεδο την ομάδα, ενώ θα δώσει τεράστια χαρά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Μια δυνατή μεταγραφή θα βοηθούσε να επιτευχθεί ο μεγάλος αυτός στόχος.

 Ο Αμπέλ Φερέιρα παραδέχτηκε ότι η Μπενφίκα είναι το φαβορί του αγώνα αλλά τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία του.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.