Ads Top

«Ψάχνεται» για επιστροφή ο Κασάμι!


Ο Παϊτίμ Κασάμι ψάχνει την επιστροφή του στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό!
Ο Παϊτίμ Κασάμι παραμένει ελεύθερος στην ποδοσφαιρική αγορά και συνεχίζει να ψάχνει την επιστροφή του στον Πειραιά για τον Ολυμπιακό.
Ο Ελβετός πρώην μέσος των «ερυθρόλευκων» δεν έχει ομάδα αφού έμεινε ελεύθερος από τη Σιον, όπου αγωνιζόταν τη σεζόν 2019-20.

Στην περίπτωση Κασάμι αναφέρεται η αθλητική εφημερίδα Sportday, η οποία «εμπλέκει» και τον Καφού, αν και αγωνίστηκε στον νικηφόρο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό. Η αθλητική εφημερίδα, συγκεκριμένα, γράφει: «Την ίδια στιγμή που το μέλλον του Καφού μοιάζει αβέβαιο, από Ελβετία χθες διάφορες πηγές επέμεναν ότι ο Παϊτίμ Κασάμι εξακολουθεί να προσπαθεί να βρει δίοδο επιστροφής στου Ρέντη και τον Ολυμπιακό. Ο Ελβετός το έχει προσπαθήσει πολλάκις τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και φέρεται να το προσπαθεί και αυτή τη φορά».

Το gazzetta.gr, πριν από μερικές μέρες, ανέφερε ότι ο ατζέντης του Ζόρζε Μέντες τον έχει προτείνει στον Ολυμπιακό. Ο Παϊτίμ Κασάμι προέρχεται από την καλύτερη – ίσως – σεζόν της καριέρας του, αποτελώντας τον ηγέτη της ελβετικής ομάδας. Μάλιστα, ήταν μέλος της καλύτερης ενδεκάδας του ελβετικού πρωταθλήματος πετυχαίνοντας σε 39 ματς σε όλες τις διοργανώσεις 15 γκολ, αλλά και 4 ασίστ.

Ο Ελβετός διεθνής, ο οποίος εκπροσωπείται από τον Ζόρζε Μέντες έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα ανέφερε πως τον Ελβετό διεθνή τσεκάρουν οι Γαλατασαράι, Νις και Βαλένθια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.