Ads Top

«Κλέβει» Ινσούα ο Ολυμπιακός!


Τελειώνει από τον Παναθηναϊκό ο Ινσούα και ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να τον κλείσει!
Είναι από τους ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν ξεχωρίσει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.
Ο Εμάνουελ Ινσούα συγκαταλέγεται στους καλύτερους αριστερούς οπισθοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι άδικα. Η αγωνιστική του άνοδος τον φέρνει μάλιστα σε σκέψεις αποχώρησης από το «Τριφύλλι» σκεπτόμενος δικαίως πως ηλικιακά αλλά και αγωνιστικά μπορεί να κυνηγήσει ένα καλύτερο οικονομικά συμβόλαιο.

Η σύμβαση με το «Τριφύλλι» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι με τις πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών να είναι λίγες, καθώς η απόσταση στο οικονομικό παραμένει αρκετά μεγάλη. Ο Αργεντινός αναζητά συμβόλαιο που κυμαίνεται στις 600-700.000 ευρώ χρήματα που στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν αν δώσουν.

Η εξέλιξη αυτή σύμφωνα με το fosonline.gr γεννά το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «Ερυθρόλευκοι» εκτιμούν το ταλέντο του έμπειρου αμυντικού και δεν αποκλείεται αυτό να μετουσιωθεί και σε πρόταση στο πρόσωπό του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Ινσούα ως ιδανική λύση αν από την ομάδα του αποχωρήσει ο εκπληκτικός φέτος, Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Οι Πειραιώτες οικονομικά μπορούν να καλύψουν τα θέλω του Αργεντινού, με τον Ινσούα να έχει επίσης το πλεονέκτημα πως γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος προσαρμογής στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι αρκετά μικρότερος συγκριτικά με τον ερχομό ενός νέου ποδοσφαιριστή από την διεθνή αγορά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.