Ads Top

«Μαϊκ Τζέιμς για...Παναθηναικό και οι Έλληνες του Βόβορα!»


Ο Βόβορας τρέχει ήδη τον προγραμματισμό, ποιους παίκτες εξετάζει, πού θα γίνει η έκπληξη.
Η Ευρωλίγκα όπως έχει γνωστοποιηθεί εδώ και μερικές ώρες δεν θα συνεχιστεί και σιγά σιγά οι ομάδες θα αρχίσουν να εντείνουν τις προσπάθειές τους για τα ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ανάμεσα σε αυτές βέβαια είναι και ο Παναθηναϊκός, ο κόσμος του οποίου αγωνιά και ρωτά κάθε μέρα και κάθε ώρα τι θα γίνει.
Τις τελευταίες ώρες στις τάξεις του κόσμου του Παναθηναϊκού έχει γεννηθεί η περίπτωση επιστροφής του Μάικ Τζέιμς, αλλά ο Αμερικάνος γκαρντ θέλει πολλά χρήματα. Αν άλλωστε σκόπευε να πάρει τον Τζέιμς το «τριφύλλι», θα κρατούσε τον Καλάθη.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι εκείνος στον οποίο θα δοθούν τα ηνία και οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι από τους πρώτους στόχους μαζί με τον Μάρκους Φόστερ από τη Χάποελ Χολόν. Θα αποκτηθούν και άλλοι δύο πολύ καλοί γκαρντ. Ο Λάνγκστον Χολ είναι μία λύση, ο Χέρμανσον της Αλμπα είναι εκείνος, που θέλουν οι Παναθηναϊκοί. Αλλά και ο Ααρον Χάρισον της Γαλατά είναι σε κεντρικό σημείο της λίστας.

Στους ψηλούς γίνεται χαμός, αφού πολλοί είναι οι παίκτες, που έχουν τύχη για να αποτελέσουν το μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο Αλεξ Πόιθρες είναι ένας παίκτης που αρέσει πολύ στους «πράσινους». Τον Πόιθρες, που έπαιξε φέτος στη Γαλατά και παλιότερα στο ΝΒΑ, βλέπει και ο Ολυμπιακός.

Ο Χέιζ της Καντού είναι επίσης ένας σέντερ που έχουν στο στόχαστρό τους οι Παναθηναϊκοί. Αλλά αυτοί οι δύο παίκτες δεν είναι οι μόνοι που έχουν τύχη για να πάνε στο ΟΑΚΑ. Η λίστα των σέντερ είναι ιδιαίτερα ευρεία.

Από Ελληνες τα ονόματα που ακούγονται πιο πολύ είναι του Μποχωρίδη και του Κασελάκη. Αν υπάρξει έκπληξη αυτή θα έχει να κάνει με τον Μήτρου-Λονγκ ή τον Αλεξ Αντετοκούνμπο.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι με λιγότερα χρήματα την επόμενη χρονιά, το ρόστερ θα είναι πιο αποδοτικό και πιο ταιριαστό σε σχέση με το φετινό.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.