Ads Top

Αρέσει στον Ολυμπιακό ο Τσαντλί!


Ο Νασέρ Τσαντλί αποτελεί έναν μεγάλο στόχο για τον Ολυμπιακό - Πάει για το μεγάλο μπαμ ο Ολυμπιακός!
Είναι από τα πιο μεγάλα ονόματα που έχουν ακουστεί φέτος για τον Ολυμπιακό και σίγουρα ένας από τους πιο ταλαντούχους πλάγιους επιθετικούς που στοχεύει η ομάδα του Πειραιά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Νασέρ Τσαντλί που έχει παραστάσεις από σπουδαία πρωταθλήματα και διεθνείς διοργανώσεις.

Ο Βέλγος διεθνής είναι δανεικός από τη Μονακό στην Άντερλεχτ, ενώ έχει περάσει από Τβέντε, Τότεναμ και Γουέστ Μπρομ, ανάμεσα σε άλλες ομάδες. Ο χαρισματικός εξτρέμ -που μπορεί να αγωνιστεί και σε άλλες θέσεις στην επίθεση- έχει μαροκινές ρίζες, ενώ με το Βέλγιο έχει 59 συμμετοχές και 8 γκολ.

Η περίπτωσή του δεν είναι απλή, βέβαια, ενώ ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει και ανταγωνισμό από τη χώρα του ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα, για τον Τσαντλί ενδιαφέρονται, επίσης, η Κλαμπ Μπριζ, αλλά και η Αντβέρπ. Η πρώτη συμμετέχει σταθερά στο Champions League και μπορεί να του δώσει, πέραν του κινήτρου της παραμονής στην πατρίδα του, το κίνητρο της Ευρώπης. Η δεύτερη διαθέτει πολλά λεφτά και είναι ανερχόμενη δύναμη, ενώ φέρεται να οδηγείται στην απομάκρυνση του Κέβιν Μιραλάς, έτσι ώστε να κάνει τα πάντα, για να εντάξει στο δυναμικό της, τον Τσαντλί.

Θετικό για τον Ολυμπιακό είναι ότι στην ομάδα υπάρχουν οι Χιλάλ Σουντανί και Γιουσέφ Ελ Αραμπί που μπορούν να μιλήσουν με τον Τσαντλί να έρθει στον Ολυμπιακό. Από εκεί και μετά, είναι και απόφαση της διοίκησης της ομάδας, αν θα κάνει ένα τέτοιο άνοιγμα που, βέβαια, θα ενθουσιάσει τους φίλους του Ολυμπιακού.



Ενδιαφέρον και για τον Ινσούα

Σύμφωνα με το fosonline.gr, άλλος ένας παίκτης έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» εκτιμούν το ταλέντο του έμπειρου αμυντικού του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα και δεν αποκλείεται αυτό να μετουσιωθεί και σε πρόταση στο πρόσωπό του, με τον Πέδρο Μαρτίνς να βλέπει τον Ινσούα ως ιδανική λύση αν από την ομάδα του αποχωρήσει ο εκπληκτικός φέτος, Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Οι Πειραιώτες οικονομικά μπορούν να καλύψουν τα θέλω του Αργεντινού, με τον Ινσούα να έχει επίσης το πλεονέκτημα πως γνωρίζει πολύ καλά την ελληνική πραγματικότητα κάτι που σημαίνει πως ο χρόνος προσαρμογής στον Ολυμπιακό θα μπορούσε να είναι αρκετά μικρότερος συγκριτικά με τον ερχομό ενός νέου ποδοσφαιριστή από την διεθνή αγορά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.