Ads Top

Δεν έχει υπογράψει ο Μαουρίσιο, τι έχει...συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ!


Γιατί ήρθε ο μάνατζερ στη Θεσσαλονίκη, τι έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ ο Μαουρίσιο!
Είναι, μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς τον περασμένο Ιανουαρίο, ο πλέον υψηλόμισθος στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Όχι αδίκως. Ίσα ίσα. Ο ρόλος και η χρησιμότητα του Μαουρίσιο στη λειτουργία του Δικεφάλου, τουλάχιστον πέρυσι, στη χρονιά του νταμπλ, καταλυτικός.
Φέτος, ελαφρυντικά σαφώς και υπάρχουν για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει "πατήσει" για τα καλά στην ενδεκάδα, το κυριότερο αυτονόητα έχει να κάνει με τον σοβαρότατο τραυματισμό που τον κράτησε για μήνες εκτός δράσης. Πλέον όμως, ο "Μάουρι", είναι εδώ και γερός, ψάχνει ρυθμό, πατήματα προκειμένου να γίνει ξανά ο… μετρονόμος του ΠΑΟΚ στο γήπεδο.

Ενας από τους λόγους που το θέλει; Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Προφανώς, από Πρωτοχρονιά, μπορεί να υπογράψει όπου επιθυμεί. Θέμα όμως ανησυχίας για τον ΠΑΟΚ, δεν υφίσταται. Οι δυο πλευρές είχαν ξεκινήσει τις προηγούμενες εβδομάδες (και από την στιγμή που αποθεραπεύτηκε ο Βραζιλιάνος) τις συζητήσεις για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το είχαμε αναφέρει άλλωστε σε προηγούμενα ρεπορτάζ μας, όταν είχε έρθει στη Θεσσαλονίκη, προ μερικών εβδομάδων, ο μάνατζερ του 31χρονου μέσου. Τότε έγιναν οι πρώτες επίσημες επαφές και συζητήσεις, ωστόσο κατόπιν απαίτησης του Βραζιλιάνου, συμφωνήθηκε αυτές να "παγώσουν" τώρα και να ξεκινήσουν εκ νέου τον Ιανουάριο (και αργότερα), όταν δηλαδή -όπως περιμένει ο Μαουρίσιο- θα είναι στο 100% έχοντας αποκαταστήσει θέση και ρόλο στην ενδεκάδα  και παίζοντας σειρά παιχνιδιών.

Ο ΠΑΟΚ το δέχθηκε, δείγμα της αμοιβαιότητας και της εμπιστοσύνης που υπάρχει  μεταξύ των δύο πλευρών και παρότι θα μπορούσαν σαφώς να γίνουν αρνητικές ή καιροσκοπικές σκέψεις, εν τούτοις είναι προφανές πως με το 1,5 εκατ.  ευρώ που εισπράττει ετησίως ο Μαουρίσιο, ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να "κινδυνεύει" από άλλη ελληνική ομάδα και αυτό παρότι δύσκολα θα του προσφέρει ανάλογες αποδοχές. 

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.