Ads Top

Εξελίξεις στο γηπεδικό, η εντολή Σαββίδη!


Η νέα του εντολή για το έργο ζωής που θέλει να αφήσει στον ΠΑΟΚ, τη «νέα Τούμπα»!
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη, κάνουν ενέργειες προκειμένου να μάθουν αν υπάρχει δυνατότητα υπογειοποιήσεων και οι προοπτικές τους.
Εδώ και καιρό οι άνθρωποι των πρωταθλητών έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να κάνουν ένα έργο ζωής για τον σύλλογο. Αυτό δεν είναι άλλο από την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας. Μπορεί πριν λίγο καιρό να κυκλοφόρησαν κάποια σενάρια που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει στο συρτάρι το πρότζεκτ, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει εντολή προκειμένου να ξεκινήσει μελέτη για το ενδεχόμενο να γίνουν υπογειοποιήσεις.

Το δημοσίευμα του Metrosport αναφέρει:

«Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρότζεκτ της Νέας Τούμπας, καθώς ο στόχος είναι μέσα στις επόμενες εβδομάδες να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου στο υπουργείο Περιβάλλοντος και σύντομα να τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, που αποτελεί το τελικό στάδιο πριν το Συμβούλιο Επικρατείας.

Οι υπεύθυνοι του πρότζεκτ έχουν ήδη προχωρήσει τη διαδικασία για το ερωτηματολόγιο που θα προσφέρει σημαντικές πληροφορίες για την κυκλοφοριακή μελέτη και, παράλληλα, κάνουν μία έρευνα για να δώσουν απάντηση σε ένα ερώτημα που έχει τεθεί από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ και χρηματοδότης της κατασκευής του νέου γηπέδου, έχει ζητήσει να μάθει αν υπάρχει η δυνατότητα υπογειοποιήσεων που μπορούν να “γεννήσουν” άλλες προοπτικές για το τελικό πλάνο κατασκευής του νέου γηπέδου. Εικότερα, οι ειδικοί με τους οποίους συνεργάζεται ο ΠΑΟΚ, ψάχνουν να βρουν αν μπορεί να γίνει υπογειοποίηση οδών όπως η Μικράς Ασίας ή η Κλεάνθους.

Στην παρούσα φάση εξετάζεται το αν υπάρχει τεχνική δυνατότητα για κάτι τέτοιο και όχι το ζήτημα του κόστους, το οποίο δεν τέθηκε καν από τον Ιβάν Σαββίδη!».

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.