Ads Top

Ο ΠΑΟΚ «κλείνει» τον καλύτερο παίκτη της φετινής Superleague!


Έγιναν ήδη οι πρώτες επαφές, είχε ακουστεί για ΠΑΟ αλλά με ενέργειες Σαββίδη έρχεται Θεσσαλονίκη!
Είναι ίσως ο ποδοσφαιριστής των κατά τα λεγόμενα «μικρών» του ελληνικού ποδοσφαίρου που το όνομά του αυτή τη χρονική περίοδο κάνει… γκελ όσο κανενός άλλου.


Ο 25χρονος επιθετικός του ΟΦΗ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του με την φανέλα των Κρητικών, αποτέλεσμα να απασχολεί ήδη το μεταγραφικό ρεπορτάζ των Πρωταθλητών Ελλάδος. Ο αριστερός εξτρέμ του ΟΦΗ εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, καθώς σε εννιά αγώνες με τους Κρητικούς έχει καταφέρει να πετύχει πέντε τέρματα και να δώσει άλλα δύο στους συμπαίκτες του.

Καθ’ όλη τη καριέρα του παρακολουθείται διακριτικά από ομάδες του Big4, καθώς τόσο με τον Ηρακλή όπου και τον γνώρισε το ποδοσφαιρικό κοινό όσο και στη συνέχεια με τον Αστέρα Τρίπολης είχε δείξει πολύ καλά στοιχεία. Γρήγορος και έξυπνος στις κινήσεις του με ή χωρίς μπάλα έχει δώσει το κάτι παραπάνω στην επιθετική γραμμή του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να επενδύουν πολλά στο παιχνίδι του.

Τα μάτια που πέφτουν πάνω είναι όλο και περισσότερα με τις φήμες συχνά πυκνά το τελευταίο διάστημα να τον συνδέουν με μεγαλύτερο σύλλογο προκειμένου και εκείνος να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του. Το ρεπορτάζ μάλιστα αναφέρει πως μία από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά τα κατορθώματά του είναι και ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη καλοβλέπει τη περίπτωση του Τσιλιανίδη και δεν αποκλείεται να προβεί σε επίσημη κρούση τον προσεχή Ιανουάριο.

pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.