Ads Top

Τα «πήρε» ο Τοροσίδης, την «έπεσε» στον διαιτητή για το VAR! (vid)


Άγριο ξέσπασμα του αρχηγού του Ολυμπιακού, έριξε...μπινελίκια στον διαιτητή για το VAR!
Ο Ολυμπιακός έχασε με το βαρύ 3-1 στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα και πλέον κινδυνεύει όχι μόνο να μείνει εκτός συνέχειας Champions League, αλλά να χάσει και την τρίτη θέση, αφού οι Σέρβοι έχουν σημαντικό προβάδισμα.
Οι Πειραιώτες πάντως έχουν σοβαρά παράπονα από τον διαιτητή Μπενουά Μπαστιέν, καθώς θεωρούν πως ήταν αυστηρή η αποβολή του Γιασίν Μπενζιά στο 57’, η οποία ουσιαστικά έκρινε και το ματς. Οι Πειραιώτες μέχρι εκείνη τη στιγμή προηγούνταν 0-1 και κρατούσαν το διπλό στα χέρια τους, βάσει και της εικόνας του πρώτου ημιχρόνου.

Η αυστηρή αποβολή ωστόσο του Τυνήσιου άσου τα έφερε όλα τούμπα, ο Ολυμπιακός δεν άντεξε με παίκτη παραπάνω και κατέρρευσε χάνοντας με ένα βαρύ σκορ, το οποίος ενδέχεται να του στοιχίσει σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Πάντως, ο Τοροσίδης ήταν... τρελαμένος με τον ρέφερι της αναμέτρησης, καθώς θεωρούσε λανθασμένη την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Μπενζιά και μάλιστα όταν στις καθυστερήσεις δέχθηκε ο ίδιος κίτρινη κάρτα, ως αρχηγός πήγε μπροστά στον Μπαστιέν και του φώναζε σε πολύ αυστηρό ύφος, ότι είχε κάνει λάθος.

Το ίδιο είχε συμβεί και λίγα λεπτά νωρίτερα, όταν συμβουλεύτηκε το VAR για ένα πέναλτι που ζητούσαν οι Σέρβοι για χέρι του Κώστα Τσιμίκα, το οποίο και δεν ήταν. Τότε ο «Τόρο» τον πλησίασε και πάλι σε έντονο ύφος φώναζε στον διαιτητή πως νωρίτερα, στην αποβολή, δεν συμβουλεύτηκε το VAR και... κρέμασε τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης η κάμερα έπιασε τον Έλληνα άσο να... στολίζει τον ρέφερι με πολλά «γαλλικά». Ευτυχώς που δεν ήξερε ελληνικά, γιατί δεν τη γλίτωνε την κόκκινη!

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.