Ads Top

Αθηνά Οικονομάκου: Η απάντηση όλο νόημα 1,5 μήνα πριν στις φήμες χωρισμού από τον Φίλιππο Μιχόπουλο


Τι είχε απαντήσει στις κάμερες η Αθηνά Οικονομάκου - Πώς είχε...προδώσει τον χωρισμό

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχοπουλος, μετά από έξι χρόνια γάμου.


Η είδηση για το ξαφνικό διαζύγιο έσκασε σαν βόμβα το μεσημέρι της Παρασκευής 26/4, καθώς το ζευγάρι επέλεξε να το κάνει γνωστό μέσα από επίσημη ανακοίνωση.

Τι δήλωνε η ηθοποιός 1,5 μήνα πριν τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.



Η Αθηνά Οικονομάκου είχε κάνει δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπή «Πρωινό Σου Σού» και μεταξύ άλλων είχε απαντήσει στα αρνητικά σχόλια που είχε δεχτεί για το ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Δίνω βάση στις αρνητικές κριτικές όταν θεωρώ ότι έχουν βάση. Στη προκειμένη περίπτωση δεν είχαν. Ήμουν καλεσμένη από ένα μεγάλο ξενοδοχείο για τα εγκαίνιά του, και η δουλειά μου εκεί ήταν να προωθήσω το ξενοδοχείο. Αυτό έκανα», είχε δηλώσει η Αθηνά Οικονομάκου.



Όταν ρωτήθηκε και για το αν και κατά πόσο τη στεναχωρούν τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, και την ήθελαν να παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, η ηθοποιός είχε πει: «Δε με στεναχώρησαν, δεν τα παρακολουθώ. Ξέρω ότι αυτά γίνονται. Πρέπει κάτι να γραφτεί. Μάλλον αυτήν τη περίοδο δεν έχει θέματα και ασχολούμαστε με αυτά. Γράφτηκε και αυτό, όπως όλα τα άλλα».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.