Ads Top

«Σφαγή» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ για τον «νέο Μπάρκα»!


Κίνηση-ματ από τον Ατρόμητο, «σφάζονται» για τον «νέο Μπάρκα» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Δείτε για ποιον πρόκειται!
Ο Ατρόμητος έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες την υπόθεση του νεαρού τερματοφύλακα, κόβοντας την όρεξη στους… μνηστήρες που τον «ορέγονταν» για το καλοκαίρι και τον «έδεσε» με μεγάλη ρήτρα. Θέλεις να πάρεις τερματοφύλακα από τον Ατρόμητο; Θα πρέπει να πληρώσεις ακριβά. Κάπως έτσι δεν είχε κάνει και η ΑΕΚ με τον Βασίλη Μπάρκα; Εφτά κατοστάρικα είχε κοστίσει στην «Ένωση» ο βασικός της πια τερματοφύλακας, σε μια περίοδο που τον ήθελε και ο ΠΑΟΚ. Είχε βρει την ευκαιρία ο Σπανός, που ξέρει πώς να… μοσχοπουλάει και έβαλε στα ταμεία ένα μεγάλο ποσό.

Το ίδιο σκοπεύει να κάνει και με τον 18χρονο τερματοφύλακα, Χρήστο Μανδά. Δεν είναι τυχαίο πως μόλις παρουσιάστηκαν φήμες για ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ο Ατρόμητος τελείωσε το θέμα σε μια μέρα. Είχαν σκοπό έτσι κι αλλιώς να τον ανανεώσουν οι Περιστεριώτες, αλλά ούτε κουβέντα δεν είχαν κάνει μαζί του. Υπήρχε χρόνος.

Αυτό που έγινε στο Βελιγράδι δεν έχει προηγούμενο. Εάν δεν δεις αυτά τα αποκλειστικά βίντεο και τις φωτογραφίες, δεν έχεις ιδέα τι χάνεις...

Αλλά μόλις «έσκασε» το πρώτο φλερτ, ο Αγγελόπουλος τον κάλεσε, του έδωσε το συμβόλαιο και ο πιτσιρικάς, που οδεύει προς καθιέρωση το υπέγραψε. Συμφωνώντας μάλιστα και στη ρήτρα, αφού είναι κάτι που τον τιμά.

Περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ είναι το ποσό που θα πρέπει να δώσει κάποια ομάδα αν θέλει να κάνει δικό της τον Μανδά πριν το καλοκαίρι του 2022, όταν και τελειώνει το νέο του συμβόλαιο.

Μία από τις μεγαλύτερες ρήτρες που έχει βάλει ο Ατρόμητος για ποδοσφαιριστή του και κυρίως σε τέτοια ηλικία.

Να θυμίσουμε πως ο Μανδάς είχε υπογράψει το πρώτο του συμβόλαιο πριν καν κλείσει τα 16 του χρόνια και είχε κάνει ντεμπούτο σε ηλικία 16 ετών, 2 μηνών και 11 ημερών, με αποτέλεσμα να γίνει ο νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ατρόμητου σε επαγγελματικό επίπεδο.

sportdog.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.