Ads Top

Tρελός μπόμπερ στο στόχαστρο του Θρύλου - Βουίζει η πιάτσα για πρόταση, τους πρόλαβε ο Μαρινάκης


Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο παικταράς, θα αφήσει εποχή στο Λιμάνι.


Έχει... γυαλίσει στο λιμάνι ο άνθρωπος που με τα γκολ του οδήγησε τον ΟΦΗ στη μεγάλη κατηγορία.

Είναι το πιο αποτελεσματικό... πιστόλι στη δεύτερη κατηγορία, μαζί με τον Κάιπερς του Εργοτέλη. Σε 26 συμμετοχές φέτος, έχει σημειώσει 22 γκολ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τον ΟΦΗ εκεί που ανήκει: στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Δημήτρης Μάνος έζησε κι αυτός μαζί με τους συμπαίκτες του την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας. Αλλά ο ίδιος ίσως να έχει ένα... καυτό καλοκαίρι μπροστά του. Κι αυτό γιατί το όνομά του έχει μπει στη λίστα αρκετών ομάδων της μεγάλης κατηγορίας. Και όλοι μιλούν για την ευκολία με την οποία βρίσκει δίχτυα.

Ο Έλληνας επιθετικός ήδη έχει μπει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες από την Κρήτη, μάλιστα, αναφέρουν πως άνθρωποι των ερυθρολεύκων τον έχουν παρακολουθήσει πολλές φορές από κοντά και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε πρόταση.

Βέβαια, ο ΟΦΗ μόνο εύκολα δεν θα δώσει τον 23χρονο επιθετικό. Γνωρίζει τον... ντόρο που κάνει το όνομά του, γνωρίζει πως μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία και ετοιμάζεται για... πλειστηριασμό. Χωρίς να καίγεται, πάντως, να τον δώσει άμεσα αφού μια καλή σεζόν στη μεγάλη κατηγορία, θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο την τιμή του Μάνου.

*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.