Ads Top

Η επιλογή για την οποία μετάνιωσε ο Μαρινάκης - «Δεν θα κάνουμε ξανά τα ίδια λάθη»


Αποφασισμένοι στον Ολυμπιακό να γυρίσουν σελίδα.Τι λέει στους συνεργάτες του ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Για τι μετάνιωσε και τι σκοπεύει να κάνει από εδώ και στο εξής.



Ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέσπασε για πρώτη φορά τόσο έντονα χθες στο ματς με τον Παναιτωλικό. Και το έκανε εναντίον των ποδοσφαιριστών της ομάδας. Ούτε διοίκηση, ούτε προπονητές μπήκαν στο στόχαστρο του κόσμου.

"Παίκτες ανάξιοι για Ολυμπιακό, λάθος που σας φέραμε να παίξετε εδώ" έγραφε το μεγάλο πανό στη θύρα 7, ενώ και οι αποδοκιμασίες ήταν πολύ έντονες προς τους περισσότερους ποδοσφαιριστές. Λίγοι ήταν εκείνοι που τη... γλίτωσαν.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος του αγώνα επίσης άφησε αιχμές για τους ποδοσφαιριστές. Είπε πως ο Μαρινάκης θα φέρει παιχταράδες και πως ο Ολυμπιακός θα αλλάξει πρόσωπο την επόμενη σεζόν. Και ο Μαρινάκης έχει καταλάβει τα λάθη του, όπως λένε στο λιμάνι.

Μεγαλύτερο όλων θεωρεί πως εμπιστεύτηκε τον Μπέσνικ Χάσι στις μεταγραφές. Ό,τι ήθελε ο Κοσοβάρος, του το πήρε. Σπατάλησε χρήματα για να του κάνει τα... κέφια, αλλά είδε πως οι περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές μπορεί να είχαν καλά ποιοτικά χαρακτηριστικά, όμως δεν έβγαλαν ποτέ το πάθος που θέλει ο Ολυμπιακός.

"Από εδώ και πέρα θα έρχονται παίκτες που γουστάρουν να παίζουν στον Ολυμπιακό. Παίκτες που δεν θα νιώθουν πως μας κάνουν... χάρη", είναι το μότο του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού εν όψει του καλοκαιριού. Κι έτσι θα κινηθεί. Δεν πρόκειται να σπαταλήσει αλόγιστα χρήματα μόνο και μόνο για να κάνει τα... κέφια του νέου προπονητή, αλλά θα είναι πιο προσεκτικός από εδώ και πέρα.


*pagenews.gr
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.