Ads Top

Όνομα Έλληνα προπονητή - έκπληξη για τον πάγκο του ΠΑΟ - Λέτε να είναι αυτός ο αντι-Ουζουνίδης;



 Έχει δουλέψει με επιτυχία σε ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και αν μείνει ο Αλαφούζος, τότε θα του... χτυπήσουν την πόρτα.


Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετράει αντίστροφα. Κουράστηκε απ' όλα αυτά που έζησε στον Παναθηναϊκό τη σεζόν που πέρασε. Πολλές φορές ένιωθε... άδειος. Όμως είχε κάνει ξεκάθαρο από την αρχή στους παίκτες του πως θα μείνει για να παλέψει μαζί τους.


Θα του ήταν πολύ εύκολο να αποχωρήσει οποιαδήποτε στιγμή. Κανείς δεν θα του έλεγε το παραμικρό. Όμως δεν ήθελε να προδώσει τους ποδοσφαιριστές του. Ένιωθε πως θα τους άφηνες μόνους. Γι' αυτό υποσχέθηκε να φύγει στο τέλος της σεζόν, όπως και θα το κάνει.


Τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός από εδώ και πέρα; Αν αλλάξει το ιδιοκτησιακό, είναι δεδομένο πως ο νέος προπονητής θα είναι ή κάποιος εγνωσμένης αξίας από το εξωτερικό ή ο Γιώργος Δώνης από την Ελλάδα. Ιδιαίτερα για τον Δώνη, έχει άριστη γνώμη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και οι συνεργάτες του Ταϋλανδού, Παϊρότζ που θέλει την ΠΑΕ.


Αν, όμως, δεν αλλάξει η διοίκηση και μείνει ο Αλαφούζος, τι θα γίνει; Ήδη έγινε επαφή με τον Δώνη, όμως ο ίδιος δεν ψήνεται στην ιδέα να αναλάβει μια ομάδα με τα ίδια προβλήματα. Διότι με τον Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός θα παραμείνει... μνημονιακός και... προβληματικός. Και ο Δώνης δεν έχει όρεξη για τέτοια.


Το όνομα - έκπληξη που ακούγεται τις τελευταίες μέρες είναι αυτό του Γιάννη Χριστόπουλου. Προπονητής που έχει δουλέψει με νέους παίκτες και με χαμηλό μπάτζετ. Το είχε κάνει με επιτυχία στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με μεγάλη επιτυχία. Κρατήστε λοιπόν το όνομά του, σε περίπτωση που υπάρχει Αλαφούζος και μετά το καλοκαίρι.

pagenews
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.