Ads Top

Survivor Οριστική Διαρροή 29/4: Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία


Οριστικό και 100% επιβεβαιωμένο - Διάσημοι ή Μαχητές; Τι αναφέρει η πρώτη διαρροή

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα τη δεύτερη ασυλία; 

Ενας χαμός στον Αγιο Δομίνικο, μετά και την οικειοθελή αποχώρηση της Χρύσας και κανένας, πλέον, δεν μπορεί να εγγυηθεί τίποτα, σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνέχεια και το αν και ποιοι από τους παίκτες που έχουν απομείνει (και δεν εννοούμε τους πρωτοκλασσάτους) θα αντέξουν την πίεση μέχρι το φινάλε.


Η παραγωγή ήδη κάνει σχέδια επί… χάρτου, για να χαράξει το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε της σεζόν, αφού έχει ήδη βγει εκτός αρχικού προγραμματισμού μετά την ξαφνική αποχώρηση Τζέιμς, Παππά, Γκέντσογλου και Χρύσας, αλλά και του Περπατάρη, που έμοιαζε κι εκείνος να επιδιώκει και να αποχωρεί τελικά από το παιχνίδι.

Δύσκολοι οι καιροί, έχει αρκετό ψωμί ακόμα το Survivor, καθώς Ατζούν και ΣΚΑΪ ήθελαν να το τραβήξουν έως και τις αρχές Ιουλίου, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει πολύ δύσκολο να συμβεί στην πράξη.



Πάμε, όμως, να δούμε τι περιμένουμε να συμβεί απόψε, στο αγώνισμα για την κατάκτηση της δεύτερης ασυλίας και με τους Μπλε να έχουν κάνει ήδη το 1-0, με μεγάλη ανατροπή και ολική επαναφορά, στο αγώνισμα της Κυριακής, κατακτώντας τη νίκη στο Flag Race.

Θα καταφέρουν οι Κόκκινοι, αυτό που δεν κατάφεραν την Κυριακή και το έχασαν στο… και πέντε, να το πανηγυρίσουν σήμερα;

ΝΑΙ… Οι Κόκκινοι είναι η ομάδα που θα δούμε απόψε να κατακτά τη δεύτερη ασυλία και να κάνει το 1-1.



Οι Μπλε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, οδεύουν στο Συμβούλιο του Νησιού, για να αναδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την πλευρά τους και δεύτερο συνολικά.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.